Att svara på kommentarer

10 years ago

Hörni, det känns som om jag ständigt ligger lite efter i att svara på kommentarer (och mail). Jag läser och blir glad och funderar och så minns jag inte riktigt vilket inlägg som jag borde svara på och blir stressad. Det finns så många lösa trådar och projekt i mitt liv just nu och jag känner mig ganska trött. Mycket snart gör jag en comeback. men sluta inte kommentera, det är så himla roligt att läsa!

Men angående frågan om de där barfota springskorna så använder jag dem väldigt sällan i stan. I Thailand sprang jag med dem på strand och i skog och i somras på sandvägar, men om du bara springer på asfalt så behöver du nog inte investera i såna. Obs, jag är inget proffs, jag springer bara.

Och JA, det var Strindbergs badrum. Grattis till alla som gissade rätt!

Fager Dam · 10 years ago
No worries. Vi förstår att du är en upptagen kvinna.

Maggie · 10 years ago
Ingen fara :) Med en såhär stor blogg och sådär många projket som du verkar ha på g tror jag att de flesta läsare fattar att du inte kan svara på PRECIS alla kommentarer. Bara du fortsätter blogg så :)

Lurkeslurk · 10 years ago
En bisig kvinna, helt förståeligt:-) (Men tack ändå för att du skrev det här, för jag har känt mig lite orolig att du tyckte att det var en så weird idé att du inte ens vill ta ställning...)

Peppe · 10 years ago
Tack för att ni förstår.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.