Sociala medier på radio

10 years ago

Och om man vill lyssna på vad jag sade angående sociala medier i Slaget efter tolv på Vega är det bara att klicka här.

Ida · 10 years ago
Hej! Skulle du kunna skriva ett inlägg om böcker du rekommenderar, det kan vara både skönlitteratur och andra böcker. Du har säkert gjort det tidigare någon gång, men det tål att upprepas och kanske du även har nya tips!

Anonym · 10 years ago
Hej Peppe!Jag råkade höra slaget efter tolv o måst bara säga att din sista mening i programmet blev o eka i mitt huvud, tycker det var så fint sagt!! Så f.r.om nu skall jag försöka kommentera mera aktivt, spec dom som inte har många kommentarer :)Keep it up!elsa

Peppe · 10 years ago
Ida: ja gärna! gör det så fort jag bara hinnerElsa. Tack för den här fina kommenteren!

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.