Fråga tommix

10 years ago

Hej Peppe, hur gör jag om jag från min mobil vill kunna läsa din blogg som den ser ut på nätet och inte som mobil version? Hittils har det fungerat hur bra som helst, men nu mittiallt hoppar den automatiskt till den mobila versionen. Och den mobila versionen är inte alls bra, varje gång jag rör med fingret på skärmen för att scrolla neråt bestämmer den sej för att öppna inlägget… Funkar alltså inte alls. Jag hittade inget annat sätt att fråga dej än såhär via en kommentar.
Vet inte, vi frågar Tommix.

Mia · 10 years ago
Jag vet! Får jag svara fast jag inte är Tommix?Tryck på "visa webbversion" nere på sidan o tadaaa!

Jill · 10 years ago
Alla blogspot-bloggar är sådana nuförtiden, irriterande då man t.ex. inte ser blogglistan. Jag funderar om det är möjligt att ändra inställningarna på blogger för att mobile-view inte alls skall uppenbara sig.

tommix · 10 years ago
Mia, Vilken slags mobiltelefon har du?

Mia · 10 years ago
IPhone

Linda · 10 years ago
Jag hoksade samma sak, tack Mia för tipset!

Jean · 10 years ago
Under "Mall" i bloggens inställningar finns alternativ för hur man vill att bloggen ska synas i en mobil.

Anonym · 10 years ago
Jag dör lite av nyfikenhet. Du skulle inte kunna berätta lite om gymnasiebesöket? //Anne

Anonym · 10 years ago
Buhuu, jag får inte det här att funka på min iPhone...

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.