Min morgon denna vecka

10 years ago

I morgon sitter Magnus med i Panelen i Min Morgon och på torsdagen drar Bokklubben i samma program igång igen (min gäst den här gången är Lotta Backlund. Hon är cool. Alla måste titta). Nu måste jag bara övertyga Min Morgon-redaktionen att ta med Vidur* i sändning på fredagen. I så fall har vi gjort ett tv-Hat Trick.

*han kan kanske tala om att resa långt med vuxna eller som Veckans Bajsexpert.

Charlotte · 10 years ago
Eller så kan Vidar tala om vad han tycker om att äta. Särskilt på utlandssemestrar. Det verkar ju vara ett ämne som engagerar den finländska befolkningen nästan lika mycket som presidentvalet. ;)(Läste alltså ditt inlägg om ilskan över HBLs citatkatastrof (för att använda nyhetsslang) och suckar över att folk ens orkar.)

Yvonne · 10 years ago
Ni kan sätta honom och testa lite nya leksaker på marknaden för ettåringar! ;) Alltid hittar ni på ngt... :)

Peppe · 10 years ago
Charlotta: hahaha! fan att jag inte kom på det själv...Yvonne: bra idé!

tommix · 10 years ago
Glöm inte heller bort Lilla Onsdag ikväll!

Peppe · 10 years ago
Aldrig i livet att jag glömmer!

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.