Frostlöpning

10 years ago

Himla mycket snack om springande här på bloggen. Kort fråga bara: Hur kallt ska det vara för att man ska stanna hemma under täcket?

Jill · 10 years ago
-15? Eller kanske -20 om det inte blåser. För den delen är det helt OK att stanna hemma under täcker bara för att det är mysigare där.

Peppe · 10 years ago
låter vettigt. speciellt det där med mysa under täcket.

Yvonne · 10 years ago
-15 är helt ok! Särskilt här i Södra Finland med vår fuktiga luft!

Isabella · 10 years ago
+3 typ? Och INTE regn. När man ser detta förstår jag varför jag är en potatis vintertid. Men jag varvar hellre med sköna vinter promenader och yoga & pilates och sparar springande till när man faktisk kan springa utan att halka runt på hala vägar och andas in så mycket kall luft att storknar.

Hanna · 10 years ago
Jag har sprungit i minus 17 som kallats och det var nog så där på gränsen. Började nästan kännas i lungorna. Om det fortsätter så här kallt länge kanske man måste ta sig till ett gym och springa på springmatta...

Jenni O. · 10 years ago
Mycket kläder på bara! Det blir varmt när man springer. Om man skyddar kinderna så går det bra i -20

Anonym · 10 years ago
ca -15...kanske -17...men då får det inte blåsa...Och så kan man int varva ner med att gå lite på slutet utan måst sluta vid dörren och snabbt hoppa in i värmen. Har sprungit mycket på sistone och hoppar fram i snöhögarna....samt slirar i diket ibland. =D Och tänker på hur HÄRLIGT det kommer att vara med bra kondis när snön smält och ljuset kommit tillbaka och man bara kan FLYGA fram! =)

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.