Stollar

12 years ago

Vad är grejen med alla stollar som surfar på Hbl.fi? Läs nu bara den här uppenbart störda individen som kommenterar på Alfamman. Jag orkar inte ens radera.

Sara · 12 years ago
Hahahahahaa.. Nej ta nu inte bort de kommentarerna, de är ju underhållande i sig att läsa. Någon borde starta en blogg med enbart underhållande kommentarer som blogginlägg. Aaah, tänk va mysigt att leka i en stooor bassäng av stålkulor. Eller varför inte fylla bassängen med järnskipkar och taggtråd?

Peppe · 12 years ago
eller varför inte bajs?

Softy · 12 years ago
Men det måste ju vara ett skämt! Annars beundrar jag dig att du vågar blogga på Hbl. För man blir lite skrämd när man läser kommentarerna till nyhetsinläggen... Deltar i sorgen förresten. Jag var ännu krasslig igår så vågade mig inte ut men hoppas den personliga sorgen börjar lätta så småningom. Den kollektiva sorgen över att igen förlora en del av våra finlandssvenska identitet kommer att fortgå länge...

Anonym · 12 years ago
Låter ju lite som samma typ som höll på då tidigare? Men ignorera dem bara, det är sån sandlådsnivå att det är bäst att hålla sig utanför.

Fager Dam · 12 years ago
:D Algot/Lotta borde ju starta en egen blogg! Alfamamma-kommentatorn. Skulle vara sjukt underhållande. Lämplig terapi för den här stålbollen.

Fua · 12 years ago
Hekt sjukt roande! jag skrattade så jag kiknade. Fekaliebollar

Mia · 12 years ago
Man kan ju se livet som en enda stor fara med bobbor lite här och där med inslag av farliga toxiner eller så kan man tänka sig att livet är ganska roligt, få i sig lite bobbor och få bättre motståndskraft på köpet.

marica · 12 years ago
jomenvisst, gonorre...hahhahaha. Det är underhållande att läsa, men det är inte ok. Vad driver människor, påriktigt vad?

minna lindeb · 12 years ago
Fegt. Men lite roligt också.

Melli · 12 years ago
Lite måste jag nog fnissa. :D

Minna · 12 years ago
Vilken lättnad att så många andra har fått sig ett gott skratt, jag tänkte att det var fel på mig som gapskrattade! Men på allvar, inte fattar jag varför man vill sabba andras bloggar, man kunde ju skriva passivt aggressivt på en egen blogg.

Lina · 12 years ago
Jag tycker nog att det väldigt mycket ser ut som att Algot är ett skämt.

Anonym · 12 years ago
Det här är ju samma som du haft tidigare. Som svarar sig själv i oändlighet. Min humor är sjuk nog för detta. Skrattade faktiskt. Det är ingen lallande fåne som skriver. På något sätt anar man kvalitet mitt i exkrementerna...// Anne

Anonym · 12 years ago
Algot = Lotta = Thomas?Måste vara roligt att ha allt detta folk i sitt huvve... Kind of a one man's show!

Bling · 12 years ago
joo, kanske man nu inte behöver ta pulttin över att nån drar ett skämt. Vad som händer i blogosfären är kanske inte så allvarligt sp länge ingen kränks/utsätts för regelrätta hot.

Sebastian · 12 years ago
En filosofisk fråga: ska HBL hålla kvar kommentarer på sina webbsidor som innehåller sådana ställningstaganden som inte skulle publiceras i papperstidningen?

Peppe · 12 years ago
okej Thomas kommentar krönte diskussionen. hahaha!

Peppe · 12 years ago
och Basse jag vet faktiskt inte. Men Hbl mailade igår och sade att Bollhavet-inlägget är det tredje mest lästa inlägg på Hbl just nu (ett blogginlägg har aldrig förr nått så högt upp på listan) så jag antar att de är nöjda.

Anna · 12 years ago
Haha, förlåt att jag skrattar men det där var ju helt galet. Det känns liksom överflödigt att själv göra ett inlägg angående bollhavet nu. Känns som allt är sagt, och lite för mycket.

Karin · 12 years ago
Haha, fantastiskt! Klart ungarna ska få bada i lite klor, det borde ju hålla lössen borta.

Johanna · 12 years ago
:-D jii vad jag skrattade!! Nää ä du, radera inte de där kommentarerna. Men folk är ju nog inte kloka??!!!

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.