Tipset

12 years ago

Vid val av strumpbyxor: välj Wooldford. De är visserligen dyra, men som kompensation kan man använda dem hur många gånger som helst utan att de går sönder.

S. · 12 years ago
Och jag kan fylla på med: Välj inte det märke jag har köpt de senaste två gångerna. Det är såna där tjocka, ogenomskinliga (säkert 450 den). Efter två tvättar tappar de spänst upptill och man hinner bara lämna hemmet innan man har strumpbyxgrenen strax ovanför knäna. Tyvärr vet jag inte om det är Lindex eller KappAhl jag handlat på, så jag lär göra om misstaget!

Lotta · 12 years ago
Jättebra! Jag svär alltid när jag fem minuter efter att jag satt på mej strumppisarna märker en repa över hela benet, men glömmer alltid att fråga om tips för bra märken - och så kom det ett sådär bara här! Tack,ska satsa på dom (o kanske fila tånaglarna oftare)!

Naja · 12 years ago
Ja! Falke och Woolford, det blir man lite fattigare (inte i längden) men glad av.

Peppe · 12 years ago
jag är SÅ lycklig äver att mina FORTFARNDE efter hur ånga användningar som helst är intakta.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.