Pelagomannen

12 years ago

När jag i morse (redan då var jag obehagligt svettig) lastade Vidar på min cykel promenarde en lång, stilig man över innergåden. Han stannade upp vid oss och berättade att han jobbar på Pelago som snickrat ihop min cykel. Sedan en tid tillbaka sett att Viddes barnsits satt fel. Innan jag hann svara mannen sade att han han skulle komma tillbaka med verktyg en annan dag och korrigera cykeln.

Jag stod där på gården som ett fån. Stum av tacksamhet.

Evis · 12 years ago
Oj. Vad snällt av honom!

Yvonne · 12 years ago
Det kallar man service! :)

Peppe · 12 years ago
Evis: sån snällhet vill man sprida.Yvonne: verkligen!

Lurkeslurk · 12 years ago
Sånt gör en glad! Det finns så mycket fina människor, på riktigt!

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.