Bilder från bokmässan

12 years ago

Katarina Gäddnäs är en slags gudinna när det kommer till intervjuer.

Utikten från Edith Södergran-scenen. Amanda i publiken!
Paniken i att hitta på nåt bra att skriva i folks böcker.Sedan flyttades jag till Hbl-scenen där Annika Hellsten pratade med mig.


Evis · 12 years ago
Du, det ser ut som om du aldrig gjort annat i ditt liv än suttit där! Grattis! Hoppas du hade en fin dag och att ALLA köpte din bok!

Peppe · 12 years ago
tack! det var otroligt roligt.

Ensamma mamman · 12 years ago
Det var väldigt skoj att träffa dig live! Och din bok bränner i min väska, den ska jag ta itu med senast imorgon. Kram igen, det var förstås också givande att få höra dig prata om din bok. Jag får återkomma då jag läst den.

Emzi · 12 years ago
Vi ses imorgon! Vad skall man inte missa imorgon?

Titti · 12 years ago
Köpte äntligen din bok idag på mässan, såg din rosa tröja svepa förbi men hann inte få ngn signering. Kanske i nästa bok :)

Anonym · 12 years ago
Hurra, köpte din bok idag och sträckläste den på tre timmar! Fick mig en och annan nyttig tankeställare om jämställdhet, och har nu efter att ha läst den en skön känsla av att man själv (sen om man nångång blir förälder) inte behöver bli en "stereotyp-mamma" utan att livet blir det man väljer att göra det till. TACK för insikten!

Peppe · 12 years ago
Ensamma mamman: så roligt att få se dig i riktiga livet!Emzi: kiva att du kom!Titti: äh du borde kommit fram!Anonym: åh vad fint och roligt. Vettu, den här kommentaren gjorde min dag SÅ mycket bättre.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.