Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Vad jag gjorde i dag | July 31, 2011 | The Way We Play

Vad jag gjorde i dag

12 years ago

Ni minns kanske den där hästen Magnus red in på för att fira vår bröllopsdag förra veckan? I dag fick jag träffa den på nytt!

Jag är inte så snygg när jag koncentrerar mig.

Jag ser tydligen helt manisk ut när jag rider.

Sebastian · 12 years ago
Var det en annan häst som fotade er?

Sara · 12 years ago
vilken fin, fin häst. och ryttare, förstås!jag är också en sån som koncentrerar mej med munnen, så jag ser verkligen inte klok ut när jag gör nåt viktigt.

Malin Nyman · 12 years ago
Så kul o se bilder på då du rider! Jag blir glad! o hästen ser jättekiva ut :) men till nästa gång... Rulla bak och slappna av i axlarna och räta på ryggen ;) ett superbra tips som ja fick på dressyrlägret i somras var att tänka sej att man drar "napan mot ryggraden", oså just dedär att rulla bak axlarna ordentlit o hållas så.De e int lätt, och ja sitter själv o spänner mej onödit myki då ja rider, men hästen reagerar på ett heeelt annat sätt då man har korrekt sits... :O sori att ja påpekar, kuna int låta bli :D

marica · 12 years ago
jag tycker du ser jättemodig ut som rider, jag skulle aldrig våga sätta mig upp på en häst, de är ju enorma bestar.

Linda · 12 years ago
Oj vad roligt, och så fina ni ser ut tillsammans! Är det där i Ekenästrakten nånstans alltså? Vi åker imorgon till min ma o pa med barnen, och jag har redan bokat ett par ridtimmar åt S - väntar på den dagen då vi kan bege oss ut på tur tillsammans!

Peppe · 12 years ago
Basse: ja!Sara: på många sätt är vi lika.Malin Nyman: tack för tipsen, ska absolut tänka på det nästa gång (till mitt dåliga försvar måste jag säga att det är fem år sedan jag senast red på riktigt).Marica: de är enorma och farliga, men sjukt fina och snälla bestar.Linda: det var så ROLIGT jag är ännu lite hög av lycka. Stallet ligger i Snappertuna. Och du och jag borde ge oss ut på en ridtur nån dag. Du jag och S.

astrid · 12 years ago
sori Peppe, ja fnissa lite åt din maniska min.

Peppe · 12 years ago
HDet är lugnt, det gjorde jag också.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.