Litteratur med regnbågsperspektiv

9 years ago

Förresten, om en timme ska jag vara diskussionsledare på Luckan där Prideveckan börjat. Temat är Litteratur med regnbågsperspektiv. Komsi, komsi.

hemmahannah.papper.fi · 9 years ago
Jag måste bara säga att jag blir så imponerad typ hela tiden av allt du hinner och orkar med. Själv är jag nöjd om jag orkar ta mig till jobbet och kanske hasa via Alepan på vägen hem.

idalina · 9 years ago
Ge lite tips på såna här är du snäll! Jag är ju på andra sidan jorden och kunde inte komma.. Hoppas du pratade om Pija Lindenbaum i alla fall. Hon är kung!

Peppe · 9 years ago
Hannah:Äh, jag försöker bara imponera på dig.idalina: Pinja är Kung! Eller Drottning! Lyssnade du på hennes sommarprat förra året? Svinbra. Tyvärr kom det inte upp så många konkreta exempal (typ bara Stjärnor utan svnindel, men den här du säkert läst). Lotta Lundbergs produktion ( hon gästade också panelen) lönar det sig också att ta en titt på.

Lurkeslurk · 9 years ago
Jag var absolut på väg, men var tvungen att åka bort just igår :-( @Idalina: via Linus Fremin hittade jag den här länken om ungdomslitteratur med hbt-tema: http://biblioteket.se/default.asp?id=122793

idalina · 9 years ago
Oj, finfint med tips där. Alla mina kompisar som börjar avla av sig ska få såna böcker :)

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.