Spårvagnen

13 years ago

När Magnus flyttade till Helsingfors vågade han inte stiga på spårvagnsskenorna i rädsla för att få en grav elchock.

Ibland tänker jag på det och den höga gullighetsfaktorn.

Peppe · 13 years ago
Bästa ordet!

Ninde · 13 years ago
"När Magnus flyttade till Helsingfors vågade han inte stiga på spårvagnsskenorna i rädsla för att få en grav elchock."Hörrududu. Fortfarande har ingen riktigt lyckats övertyga mig om att man i blir pulvriserad av elchocken om man råkar kliva fel.. Ska nog till betydligt fler spårvagnar här i stan för att jag ska ändra mig ;)

Peppe · 13 years ago
Jag ska beskydda dig när du en dag besöker Helsingfors och spårvagnsskenorna här!

Magda · 13 years ago
haha! Adorkable! Härligt ord! :DHihi, jag har i hemlighet också varit lite orolig över samma sak när jag promenerat runt i Hfors ;) Fast jag vet att det inte stämmer.... kanske...

diZi · 13 years ago
Haha, varförfan tänker inte min sambo så om mig och min rädsla för tågspår XD???

Cathrine´s blogg · 13 years ago
Ja a man tänker ju automatiskt lite före man trampar på skenorna.....hur konstigt de än låter ; )

Anonym · 13 years ago
and also to your neighboring continent. The organization will [URL=http://www.northfacedenalijacket.org/#1099]north face denali sale[/URL] be owned using the VF Company, which also owns your well-known brand names like Lee, Wrangler and Vans. Nevertheless the corporation will not likely just function exclusively inside United State they also features their line of merchandise for you to [URL=http://www.northfacedenalijacket.org/#2151]www.northfacedenalijacket.org[/URL] various sections on this planet like in Europe, Asia, North america, Australia and Latin America.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.