Grisen

13 years ago

Ni vet den där känslan när man promenerar upp längs med Annegatan och plötsligt ser en stor rosa gris i mänsklig storlek. Man går lite närmare och konstaterar att grisen är ens man. Bredvid honom står hans kollega i sälkostym samt ett filmteam.

Man ba:
"Vilken tid kommer du hem ikväll, svin?"

Evis · 13 years ago
Nej för en gångs skull vet jag inte känslan! :) Men jag kan gott föreställa mig! :) Helt strålande! Och nu kom jag ju osökt att tänka på att jag ju kan utnyttja dig!!! Kan du be kollegan klicka in här och tacka ännu för att han ställde upp för årets julklapp (är ju lite creepy att det finns en sån "tavla" utan att han sett slutresultatet :) )http://villocksa.blogspot.com/2010/12/basta-julklappen.html

pinglan · 13 years ago
haha! Jag tänkte kommentera precis samma som Evis, bä nä DEN känslan vet jag nog inte. Fast hur roligt som helst trots det!

Jada · 13 years ago
Hahaha!=)Förresten: har korrespondent-bloggen också sommarpaus, eller..?

Peppe · 13 years ago
Evis: ska hälsa Petski! Creepy, men framförallt mycket gulligt.Pinhlan: jag var så road att jag inte ens fick fram kameran. Måste vänta tills avsnittet sänds.Jada: jag vet inte riktigt. Ska kolla med Linn. Jag har haft så sjukt mycket att göra att alla andra bloggar blivit lidande.

Hanna · 13 years ago
Ha-ha det var roligt o läsa!

The suburbanite novice · 13 years ago
Synd att de inte gick till galleri Sinne där galleristen som hade sett dom och var bombsäker på att de sku titta in hade klätt ut sig i en massiv björn outfit! I kid you not!

Peppe · 13 years ago
fan också! petski var tydligen på väg in, men fegade ur i sista minuten.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.