Poserandet

13 years ago

Under dagens lopp passade Karin också på att ta ledarbilden av mig. Den här gången poserade jag i en beige (eller nude som det heter om man talar modespråket) jumpsuite. Karin var superproffsig som fotograf och berömde mig hela tiden, medan jag mest kände mig löjlig och tillgjord.

För att få inspiration framför kameran tänkte jag mycket på hur bra till exempel bloggaren Soufi är på att posera och hur proffessionellt min nya Vasakollega Andrea ställde upp sig då Karin fotade henne förra helgen. I och för sig är de här kvinnorna svinsygga i riktiga livet också och det hjälper ju lite, men kudos för att hitta en ställning och min som alltid verkar vara rätt.Anonym · 13 years ago
men du kan ju! här har vi beviset: http://www.jeanetteohman.com/2011/01/tofuns-vanner.htmlfantastisk bild :D (och det är sen då en humoristisk-välmenande kommentar)

Peppe · 13 years ago
Hehe! Tack för uppmuntran och skön lördag!Sign Badrumsfotografen

tommix · 13 years ago
Kul att träffas!

Peppe · 13 years ago
Detsamma! Senast vi sågs var ju uppe på scenen på Bloggpriset.

Hanna · 13 years ago
Bra haba.

LINA K - SKRIVER SKRÄCKROMAN! · 13 years ago
Jag har alltid också problem med att posa och försöker jag göra en lite mer seriös min så ser jag ut som ... ja ... inte normal i alla fall =P Men är helt säker på att dina bilder blev jättelyckade och du är faktiskt skitsnygg du också så det så! =)

Kit · 13 years ago
Apropå färgen nude (tittar skitigt på modebranschen, inte dig): "Nude is the fashion colour du jour. But it's only nude if you're white, not if you're black." (http://www.guardian.co.uk/lifeandstyle/2010/may/20/fashion-colour-nude-racist)

Anonym · 13 years ago
men dig blir man ju alltid GLAD av att se på bild. / hanna drake

Peppe · 13 years ago
Hanna: äntligen har man haft någon nytta av den där bebén.Lina: right back at ya!Kit: tack för länken, och tack för fötydligandet. Ha en skön söndag!Hanna D: visti en så trevlig kommentar. Tack!

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.