Modefolket

13 years ago

Beviset för att jag verkligen gått på visningar. Eller tekniskt sett så finns jag ju inte med på någon av bilderna, men jag lovar på hedersord att jag stått bakom kameran och fotat det man i såna här sammanhang refererar till som modefolket.

För övrigt har det här varit en av de lättare mindre svettiga av de otaliga modeveckor som Karin och jag betat av. Antingen är det vana eller så har jag helt enkelt slutat bry mig om att jag inte är så sval och snygg och distanserad som resten av Stockholms modekvinnor. Värsta segern oberoende!

Fiction · 13 years ago
En sak jag undrar över: Hur går det här med mode och att vara "ute" om man inte följer de senaste trenderna ihop med jämställdhet? Inte funderat så mycket på det men min direkta reaktion blir ju att det är precis tvärt emot allt som är jämställt.

Peppe · 13 years ago
hm, jag förstår inte riktigt. men det låter sjukt inressant så försök att förklara resonemanget för mig.

Fanny · 13 years ago
Ja just det, du din lyckans ost har ju åkt iväg på modevecka! Ha det super :)

Anonym · 13 years ago
Du har lyckats fota den nuförtiden mycket hemliga bloggerskan Hotspot - hon ska snart få en leverans...

Anonym · 13 years ago
Alltså ursäkta, kalla mig gammaldags. Men det här att ha solglasögon på sig inne kommer jag aldrig förstå mig på. I mina ögon kommer det alltid att förbli ohövligt, modefolk eller inte, så kan jag inte ursäkta det beteendet. Usch, nu lät jag bitter =). Måste bara få det här ur mig, har gått och tänkt på det länge.

Peppe · 13 years ago
fanny: fan vad Stockholm är fint.Anonym: förlåt, det var inte meningen att outa henne...Anonym: hahaha! det är lugnt, men får tycka så.

Josephine · 13 years ago
Shit vad roligt med Stockholms modevecka!!

mia · 13 years ago
Lång kjol!Morr!Igen, inget för oss småfolk.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.