Inköpet

10 years ago

Jag kanske inte imponerar på er med mitt modebloggande, däremot kippar ni eventuellt efter andan då ni ser min senaste köksshopping. En av oss smälte nämligen ner hushållets enda bunke (på en het platta) och vi var tvugna att införskaffa nya redskap att göra falafelsmet i.

Linn · 10 years ago
sjukt avis.

Kajsa · 10 years ago
Fina skålar designade av en riktig prins! Kan inte köpa andra märken efter att jag införskaffade min första rosa margretheskål :)

SoufiRoxxx · 10 years ago
Snygga! Jag tror jag måste ordna med en smältolycka hemma jag med!

Anonym · 10 years ago
Bästa bunkarna. Håller för evigt. Ska dock inte mikras!

systeryster.ratata.fi · 10 years ago
Väldigt fint, har själv även en svart liten med hål. Funktion, form, allt!

Kira · 10 years ago
Har du ett bra recept på falafel? Du får gärna dela med dig! :)Kira

Peppe · 10 years ago
Linn: äh, det är ju bara bunkar.Kajsa: jag visste inte ens om att det fanns dylika förrän jag hittade dessa.Soufi: jag kan skicka över Magnus.Anonym: tack! tur att vi inte ens har en mikro. Inga frestelser.Systeryster: roligt att höra att de ör bra.Kira: kolla på svensken.ratata.fi, i hans länklista finns det bästa receptet.

Anonym · 10 years ago
Spillkum heter det! Bunkar är runda och utan "pip"...Men ser rejäla ut, jo. Och tjusig färg. :)

Kugg · 10 years ago
Onekligen snäppet hippare och coolare än mina Ikea-bunkar. :D

Peppe · 10 years ago
Anonym:tack, jag hade aldrig hört det ordet förut. Och då trodde jag att jag var bra på svenska. Den här bloggen är sannerligen allmänbildade.Kugg: Magnus kan säker komma över och smälta ner dina också?

Anonym · 10 years ago
Jag har en hög av dessa, i vitt, köpta då jag kände mig minimalistisk... Nu ser jag på Stocka att det kommit nya storlekar, miniskålar och en jättevid degbunke. Frestar svårt...fast jag har total bunkeöverdos hemma redan. Dehär är nog bästa bunkarna, helt överlägsna.

Peppe · 10 years ago
Jag förstår suget, jag måste också hålla ett strängt öga på mig själv för att inte plocka med mig fler.

Shorty · 10 years ago
Margaretheskålen, åh! Tror jag bestämt ska använda min till att röra ihop lite plättsmet härnäst (är lite hungrig och ledig, så vem bryr sig om klockan)

Naja · 10 years ago
Helt rätt val av skålar.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.