Empatikern

10 years ago

Jag är som en general i den nordkoreanska armén. Jag accepterar inte svaghet, åtminstone inte i form av ynklig förkylning. Den här gången har jag ändå jobbat svinhårt på att bita ihop och vara empatisk och trevlig trots att Magnus är drabbad av snuva och lätt yrsel.

Plats för applådet och hejarop.

Sofia · 10 years ago
Du har sett den här va? http://www.youtube.com/watch?v=VbmbMSrsZVQ

Fiction · 10 years ago
Stackars Magnus :(

Anonym · 10 years ago
kommunism, jämställdhet och sex i Nord-Korea: http://www.yhchang.com/CUNNILINGUS_IN_NORTH_KOREA.html

Anonym · 10 years ago
Hehe, känner så igen mig... Min man tyckte just efter en veckas flunssa att här får man då ingen empati, bara klagomål. Men på riktigt, va e de me män när de blir lite sjuka? H. den kallhjärtade

Peppe · 10 years ago
Sofia: hahahaha! Nej, hade inte sett den, men atck för länlken.Fiction: nu ska vi inte glömma bort ipadden han fick. Anonym: måste erkänna att jag var lite rädd för att trycka på länken.Anonym: det är ett mysterium i klass med vad som hände med Jimmy Hoffa.

camomilla · 10 years ago
Hahahaaa! Vi har helt samma grej på gång hemma hos oss. Maken har fått någon snorflunssa och har ingen feber. Jag kan inte förstå klagandet över lite snuva liksom. Nog är det tur att männen inte behöver föda eller lida av mensvärk. :)

Anonym · 10 years ago
men var den inte bra: http://www.yhchang.com/CUNNILINGUS_INtyckte genast om den då jag såg den för första gången och ser på den nu som då.

Linda · 10 years ago
Jag tror bestämt det är just pga iPaden han "blev sjuk", så att han ska få spendera tid i sängens djup med sin nya kärlek i lugn och ro. Han fejkar, Peppe!

Peppe · 10 years ago
Camomilla: där hade naturen lite spelöga :)anonym: jag gillade den cokså, var bara nervös då jag öpnade den.linda: du har för helvete rätt! Jag har gått på den äldsta bluffen i världen.

Anonym · 10 years ago
jo jag förstår din ängslan för att öppna länken :D lite skrämmande beskrivning av videon var det ju nog.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.