Dagen

10 years ago

Ni ba:  
“Hördu Peppe, är det inte du som brukar mässa om att man måste uppdatera sin blogg hela tiden för att folk ska komma tillbaka. Du lever inte precis som du lär.”

Jag:
“Jag vägrar att be om ursäkt för att jag inte uppdaterat bloggen. Jag har nämligen haft löjligt mycket att göra idag. Började med ett förlagsmöte, fortsatt med ett lunchseminarium om Kroppsbilder, sedan rusade jag till ett möte på redaktionen och ska nu skriva oändligt många texter.”

Ni kan läsa Julia Skotts blogg medan jag är borta. Hon visade sig nämligen vara en mycket trevlig och proffsig kvinna.

De kallar mig Skrållan · 10 years ago
Kom att tänka på när jag var liten (på 80-talet) och pappas jobb hade alla visitkort som liksom var en bild på varje person. Varje år såg de likadana ut, personen i fråga som satt vid ett studioskrivbord med en telefonlur mot örat och ett uppmärksamt/vänligt/välkomnande leende mot kameran. Känner att bilden på Julia är VÄLDIGT långt därifrån men kunde inte låta bli att associera ändå :-)

Kiri · 10 years ago
Nu förstår jag inte, jag fick ett mejl om att seminariet var inställt så jag nöjde mig med endast fisksoppa då på Café Esplanad...hmm?

Peppe · 10 years ago
Skrållan: fin association! Jag tycker om såna här kommentarer.Kiri: sorry, Julia dök upp 12.30 och drog en supersnabb föreläsning. Satt du samtidigt i övervåningen?

Kiri · 10 years ago
Jes indeed, that I did! Nå, aina ei voi mennä putkeen :)

monica · 10 years ago
läser kroppsbildsbloggen jättemycket som kompensation, men skulle så ha velat vara där.

Peppe · 10 years ago
Förlåt för att det blev så mycket missförstånd. Hennes flyg var som sgat två timmar försenat och hon landande 12, men kastade sig i en taxi och nådde Esplanad mirakulöst nog 12.30.

SoufiRoxxx · 10 years ago
Det känns synd att ha missat seminariet, det var säkert jätte intressant! Jag glömde helt bort grejen när jag bokade tatueringstid. Äsh äsh!

Julia · 10 years ago
Det var väldigt trevligt, även om det blev lite hetsigt.

Quest Bars · 10 years ago
hi!,I really like your writing so much! share we be in contact extra approximately your article on AOL? I need an expert in this area to solve my problem. Maybe that's you! Looking ahead to look you.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.