Bekännelsen

10 years ago

Någon av er tycker kanske att jag verkar vara en avslappnad och rationell kvinna. Låt mig rasera era illusioner: jag tycker att det är så obehagligt att gå ensam ner i källarkatakomberna under vårt hus att jag tvingar Magnus att gå med mig.

Jag vet att det inte är mycket till försvar, men om Magnus är med mig så gömmer han sig åtminstone inte någonstans i det kolsvarta källarhelvetet.

Anonym · 10 years ago
Råkar ni någon gång vara i källaren utan Vidar? Jag är övertygad om att Magnus skulle gilla och träffa mig i en kolsvart källare. Jag är nämligen inte rädd. Nu talar jag inte om porr, utan att vi sku skrämma vettet ur honom.Jag borde ta dig någon gång till min källare, så att vi kunde jämföra!Tubbs som vill skrämmas

Jemppa · 10 years ago
http://jemppan.papper.fi/blog/post/114851/Du har min fullaste sympati. H/ en likasinnad stackare

Telmo · 10 years ago
Men dom är ju ganska farliga ställen på riktigt. I vårt förra höghushem var vår granne en gång på väg till förrådet uppe på vinden men fick inte upp dörren eftersom någon spjärnade emot på andra sidan. En inbrottstjuv. Jag minns inte mera detaljerna men det var väl så att grannen först hotade med att ringa till polisen och att dom sedan diskuterade saken genom dörren. Till slut fick tjuven sticka sin väg bara han lovade att inte komma tillbaka. Men man vet ju aldrig vad tjuvar kan ta till i såna situationer.

Peppe · 10 years ago
Tubbs: det är just det som är så bra med dig, du är inte rädd. Jag tror att en källaröverraskning till och med skulle vara bättre än en vanlig hemmaskrämning. Jemppa: Tack! Från hjärtat.Telmo: men herregud, jag var dessutom tvungen att gå ensam ner igår. Nåja, den 30.11.2010 var med andra ord den sista gången någonsin jag gick ensam ner i källaren. Från och med nu tänker jag ta sällskap av Magnus, Tubbs eller ett hagelgevär.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis. Skriver, rider, springer, äter och har sig.