Sveriges ambassad ikväll

14 years ago

Sedan gick André och jag på Sveriges ambassads årliga gårdsfest. Det var roligt, men inte lika roligt som förra året då en minister full som Boris Jeltsin snubblade fram, förolämpade André, insisterade på att tala engelska med Magnus och sedan blev borteskorterad.



Anonym · 14 years ago
Oh! Till och med Tubbs har varit med på Sveriges ambassads fest! Då spelade Bo Kaspers orkester där. Jag var säker att festen ordnades för att de skulle berätta om att Tubbs hade blivit vald till drottning.But no.

Sofia Ahlström · 14 years ago
Hej!Jag har följt din blogg ett tag nu eller kollat då och då. Du känns väldigt bekant till utseendet, inte bara p.g.a. att du har synts i typ tv o tidningar, utan annors också. Så nu undrar jag att om du sku ha varit i början av 2000-talet som eftis-ledare i Munksnäs Lågstadieskola? Jag är nämligen snart 17 år och vi hade då nångång i förskolan/på tvån typ en ledare som hette Jeanette och du ser precis ut som hon. Eller vad jag nu kan minnas. Lite konstig fråga kanske, men jag började här en dag tänka på saken och ville då bara fråga dig. Och ifall det inte var du, så var det då någon annan. :)Tack för svaret!Mvh. Sofia

Peppe · 14 years ago
Tubbs: de glömde säkert bara bort det i stressen. Du ÄR drottning av Sverige.Sofia: hej! jag har visserligen inte jobbat som Eftisledare, men nog en hel del som lärarvikarie i Munksnäs. Mycket, mycket möjligt att vi setts då.

puva · 14 years ago
du kommer ännu att berätta för mig vilken minister det var. om jag så måste kittla dig i tre 60-sekunderspass!

Peppe · 14 years ago
Peppe: jag lovar. Tips 1: det var en kvinna.

puva · 14 years ago
hihihihi. hiiihihihihii, ursäkta, men jag tycker det är helt sjukt roligt att du sa det där åt dej själv just. fniiiiisss.

Peppe · 14 years ago
hahaha! puva/peppe, you say tomato...lite distraherad.

Anonym · 14 years ago
Det var Beatrice Ask som var apfull. Och ville testa sin skolengelska.

Peppe · 14 years ago
Hahaha! Men tyvärr.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.