Mikrobloggen

10 years ago

Twitter vill att jag ska följa Barak Obama. Men alltså jag vet inte, vad kan han ha på hjärtat som är så himla speciellt?

the tit · 10 years ago
hahahaha!

daddy-O · 10 years ago
Yes we can? eller det kanske redan är out...eller så planerar han redan för nästa valkampanj.

Anonym · 10 years ago
Han kanske behöver några av dina peppningstips? Frk. Fluff

pimples · 10 years ago
Så säger den mig med!Och personligen tycker jag den där tanten Palin verkar ha högre underhållningsfaktor på sina tweets.("The Bushisms" har fått en stark utmanare i "Palinisms"!)OJ vad kuligare politik skulle vara om våra ministrar också vore så ivriga att släppa ur sig "visdomar" över cybernätet.

bingsson · 10 years ago
Han kanske vill önska Vidar grattis på namnsdagen? För det vill jag. GRATTIS Vidar! :Dkälla: http://svenskanamn.alltforforaldrar.se/

De kallar mig Skrållan · 10 years ago
Jag skulle snarare vilja omformulera frågan såhär: "Vem fan tror han att han är, egentligen?"Så! Det kändes bra! Ordningen återställd!;-)

Peppe · 10 years ago
The Tit: hehe.Daddy O: Si, se puede!Anonym: jag ska fundra ut några personliga till honom och maila dem.Pimples: som vanligt har du rätt.Bingsson: Tack! Jag är en usel mamma som inte ens har koll på min enda sons namnsdag. Fy!Skrållan: tack, skönt att ha det gjort.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis. Skriver, rider, springer, äter och har sig.