Förlåt

10 years ago

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag skrev kackastrof i ett tidigare inlägg och därmed gjorde en ordvits. Ni förtjänar bättre än så.

Malin · 10 years ago
Ordvitsar är dessutom MIN grej!

Sabrina · 10 years ago
Och jag som skrattade....

HannasVirrVarr · 10 years ago
Nej skäms inte över det, jag gillade! Halvdana ordvitsar är det bästa, servera med ett nervöst skratt och dagen är gjord.

Peppe · 10 years ago
Malin: förlåt, jag blir naturligtvis ersättningsskyldig.Sabrina: det var inte meningen. Förlåt.Hanna: hehehe, liksom? Okej, jag får väl lyssna på dej

Tommix · 10 years ago
Återigen kommer jag att bevisa att jag är årtusendets nörd men ok.Det var inte en ordvits. Du uppfann just ett portmanteau eller som man i svenskan säger, teleskopord, andra exempel på teleskopord är bridezilla, brunch och spork. Kakkastrof kan också klassificeras som en neologism. Neologismer är bra för ett levande språk. Däremot anser jag inte att är en malapromism.Gud vad jag hatar malapromismer......grrrrr tom i husis kan man nu och då läsa "...hon har vikt sitt liv åt att..." AAAAH det vigt! VIGT med ett fucking G!

Peppe · 10 years ago
Tommix: men nördar är de nya coola, sa Johanna Koljonen. Var det jag som skrev "vikt" istället för "vigt". Jag skäms hemskt mycket i så fall.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis. Skriver, rider, springer, äter och har sig.