Hypnotisören

14 years ago


Eftersom flera av er har rekommenderat Hypnotisören av Lars Kepler funderar jag på att prata om den i höstens första bokklubb i Min Morgon. Kan ni inte parallelläsa den för att sedan jämföra åsikter med mej? Lite som en bloggbokklubb.

Försök ignorera faktumet att jag ser manisk ut på bilden.

catariina · 14 years ago
JO JO JO! Bloggbokklubb! Hur lång tid har jag på mig att a) införskaffa den, b) läsa ut den?

Linn · 14 years ago
Om man redan har läst den, får man vara med ändå då?

HannasVirrVarr · 14 years ago
I en Femina läste jag ett reportage om författarparet som står bakom pseudonymen Lars Kepler, det var intressant. Blev lite sugen på att läsa boken.

Peppe · 14 years ago
Catzo: jag visste att jag kunde lita på dej.Linn: du din trendsättare. Det får man naturligtvis.Hanna: bra! Joina klubben. Jag ska försöka kskriva lite inlägg medan jag läser så får ni kommentera med era egna åsikter.

Martina · 14 years ago
Jag har nyss läst ut den! Mycket bra läsning!

Johanna S · 14 years ago
Hypnotisören kom ju i slutet av förra sommaren. Nu har hans (deras) nya kommit ut och den lär vara mkt bättre. Skulle vara kul att höra en jämförelse av böckerna.

SoufiRoxxx · 14 years ago
Vah? :D Du är skitsnygg på bilden!

Sonja · 14 years ago
Jag är med, men måste skaffa boken först...

Peppe · 14 years ago
Martina: roligt att höra, är du med fast du läst den?Johanna S: Paganinikontraktet? Jag har faktiskt den också, tänkte kanske läsa och prata om båda. Soxxy: själv e du. Puss.Sonja: hurra! roligt roligt!

Peppe · 14 years ago
Martina: roligt att höra, är du med fast du läst den?Johanna S: Paganinikontraktet? Jag har faktiskt den också, tänkte kanske läsa och prata om båda. Soxxy: själv e du. Puss.Sonja: hurra! roligt roligt!

Hanna · 14 years ago
Jag är med, lånade boken av en kollega nu i veckan! Har kommit till sid 130 tror jag.

That's right · 14 years ago
Arto Paasilinna är bättre än fantasifostret Kepler.

Smulan · 14 years ago
Jee! Är på sidan..typ 47.

Anna · 14 years ago
Hänger på här, kunde inte låta bli att köpa boken idag! Är på sida 108, ska försöka hinna läsa den innan den väntade bebben ploppar ut, kan bli dåligt med tid sen att hänga med i er takt.

Peppe · 14 years ago
That's Right: vet inte ännu, har bara läst Paasilinna inte Kepler, men återkommer och så får vi se om jag håller med dej.Smul: jeee! jag har bara hängt på olika polttare och fester den här helgen, men ikväll sätter jag igång på allvar med boken.Anna: grattis till bebén! Och kiva att du är med!

A · 14 years ago
Jag har också läst den i sommar, så jag hänger gärna på :)

Linn · 14 years ago
Säg till när man får börja dissa yo.

Peppe · 14 years ago
NU!

tanja · 14 years ago
Tufft, ja ska just börja läsa den! läser ju dock inte lika fort som du!ps, jag har varit borta hela sommaren o märker nu att ja saknat din blogg en hel del.

Anonym · 14 years ago
Jag är lite sent ute, men har läst ut Hypnotisören i natt. Jag måste säga att jag inte är särskilt imponerad. Ganska ojämn och, precis som du sa i Din morgon, så är slutet ingen höjdare. Blir lite för fantasifull blast from the past. Men slutet sku säkert göra sig på film! Men summasumarum, jag tror att det får räcka med en Kepler för mig.

Peppe · 14 years ago
... och då tyckte jag att Hypnotisören var bättre än Paganinikontraktet. Med andra ord kan du lugnt gå vidare i livet utan just den läsupplevelsen.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.