Den slitna kvinnan

14 years ago

För sliten för att skriva. God väns möhippa igår, full, hemma alldeles för sent*, mår obeskrivligt illa, nu stundar dag nummer två. Det känns inte alls okej.

Vi får återkomma.

Förresten, påminn mej om att skriva om det vidriga med nattklubbar,


*alltså mycket tidigt på morgonen.

Housewife · 14 years ago
Jätte roligt att ses, synd att jag inte kan hänga med idag, vi far på bröllop om ett par timmar. Ha en rolig dag!

Livet på Sjögård · 14 years ago
urk.lider med dig. att ta en liten glad fylla är inte alls samma sak efter att man fått barn. saknar ibland den "gamla goda tiden" innan barnen - utan den fördömda eckel-krabbisen som kommer därefter.

Karolina · 14 years ago
Håller med kommentaren ovan och är imponerad över att du orkar hänga med ända till morgonen! Respect.

Fiat · 14 years ago
Du ska alltså upp i sadeln idag igen din stackare? För i tiden brukade jag alltid köra en "drink" när jag kom hem. C-vitamin brus blandat med samarin, treo och resorb i samma glas. Inte särskilt sunt, men jag inbillar mig att det hjälpte. Nuförtiden är jag för gammal för att något ska hjälpa.Lycka till!

Peppe · 14 years ago
Maria: detsamma! Jag har en hel del svinsnygga bilder på dej från kalaset.Livet på Sjögård: tack för empatin, jag är mycket svag.Karolina: tack, jag är inte alls okej.Fiat: jag testade drinken när jag kom hem vid tvåsnåret inatt och det kanske fungerade. Åtminstone lite. Eller om vi säger så här: jag lever!

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.