Luckan i universum

14 years ago

Nu har ni tur, för en kort stund har en lucka i universum öppnats: Lena-Fi är singel. Engagera era singelbrorsor, före detta pojkvänner*, killkompisar eller varför inte dej själv ifall du råkar vara en attraktiv och trevlig ung man.

Lena-Fi tycker om fallskärmshoppning, goda viner, exotiska resor, wakeboarding och böcker. Hon är dessutom nästan obehagligt bra på Trivial Pursuit. Kvinnan jobbar inom utrikesförvaltningen, för tillfället stationerad i Stockholm (låt dock inte geografin bli ett hinder!). Hon föredrar smarta och gärna trogna killar. Det gör heller ingeting om man är snygg.

Maila mej (ni vet: [email protected]) eller kommentera med era uppgifter så för jag dem vidare.


*fast bara de vettiga.

Linda · 14 years ago
Jaa! Blind dates rular!

Sebastian · 14 years ago
Vet Lena-Fi om det här inlägget?

Anonym · 14 years ago
Hej, men henne känner jag ju. Tormenta

Peppe · 14 years ago
Linda: ja! kolla bara hur det gick för er. fantastiskt bra alltså! fundera igenom dina singelvänner och gräv fram en gentleman som skulle kunna passa L-F.Basse: kanske, kanske inte.Tormenta: ja! två finlandssvenskar i Stockholm kan inte missa varandra. Eller det kan de väl. Jag litar på att du också har nån bra typ som är singel i din vänskapskrets...

Anonym · 14 years ago
Har faktiskt inte stött på henne i Stockholm. Hon är mera a blast from the past. =) Tyvärr är det tunnsått med bra singelkillar i bekantskapskretsen. De flesta singelkillar jag känner är lite halvskumma och har föga relationspotential. Tormenta

Peppe · 14 years ago
Äsch, men du vet att jag paxar den första singelklille med potential som dyker upp. Och om du rör dej i trakterna av Finlands ambassad ska du hålla ögonen uppe efter L-F.

Anonym · 14 years ago
Ålrajt. Finlands ambassad är iofs per definition i röven (åtminstone för oss som bor på södermalm) så där rör jag mig ca vart 4-5 år: Då det är presidentval eller när jag måste förnya mitt pass. =) Tormenta

Fiction · 14 years ago
Hmm... Stockholm, you say.Hade självkänslan hos en själv legat ett par snäpp högre så absolut!

Peppe · 14 years ago
Du kan ju leta upp henne på Facebook och skicka ett meddelande. Helena Brandt heter hon på riktigt.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.