Tröttma

10 years ago

Man får antagligen inte klaga om man avlat ett barn som aldrig vaknar mer än en gång om natten och sällan väcker oss före klockan åtta. Men, ursäkta språket, satan så trött jag är idag. Jag bad duden bakom disken på Kaffecentralen spruta in kaffet rakt i mitt blodomlopp med hjälp av en gigantisk spruta jag hade tagit med mej, men han såg bara äcklad ut när han räckte över muggen med en stor svart americano.

Det är tydligen omöjligt att få tag på tjänstvillig personal nuförtiden.

Daniela · 10 years ago
Detta kanske skulle vara något för dig?http://gizmodo.com/assets/resources/2007/03/starbucksIV.jpg

daddy-O · 10 years ago
Ja du. Konstant flöde av koffein kan tryggas genom att skaffa ett dropptråg från ett sjukhus. Byt bara ut näringslösningen mot en rejäl espressolösning, och du har direkt intravenös tillgång till koffein.

Anonym · 10 years ago
Nej, då får man faktiskt inte klaga. Hälsar en mamma vars son väckte henne var 40 minut dygnet runt i den där åldern. //Tormenta

Peppe · 10 years ago
Daniela: ja!Daddy'O: ska ske! Smilla: danke schön (som tysken säger)Tormenta: FAN också! men int då.

soxxy · 10 years ago
En baby eller grannar som renoverar badrum = tröttma. Jag är på 3:e koppen kaffe men ingen effekt :/

HannasVirrVarr · 10 years ago
Det där påminner lite om något Martina Haag skrev när hon var gravid i (vad som enligt henne kändes som) 475:e månaden: "Igår frågade jag Erik om han kunde göra hemmakejsarsnitt på mig med globalkniven. Men han verkade inte riktigt ha lust."Läs hennes krönikesamling "Hemma hos Martina" om du inte har gjort det. Enormt roligt skrivet om att vänta sitt fjärde barn.

catten · 10 years ago
det tycks va nåt i luften (trots att jag inte har nån baby), sku kunna somna stående, och verkar inte va den enda...martina haag rekommenderar jag oxå!

Peppe · 10 years ago
Soxxy: det är så HEMSKT med grannar som remppar. I feel for you, girl.Hanna: sitt FJÄRDE barn. Herremije. Ska läsa.Catten: kanske det är nåt i luften? Typ sömnmedel...

HannasVirrVarr · 10 years ago
Ja, det kan hända vid en andra eftertanke att hon i den boken väntar sitt tredje barn men numera har hon i alla fall fyra :) Och hennes tredje krönikesamling kommer ut i maj.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis. Skriver, rider, springer, äter och har sig.