Miraklet

10 years ago

Det här är en sensation endast i småbarnskretsar, men vår avkomma sov hela natten i natt. Jag är mycket nöjd.

Tove · 10 years ago
Vår avkomma sov ända till kl.5, underbart, MEN jag själv vaka med sjuk nacke och pollenallergi... Ödet sucks...

Anna · 10 years ago
Grattis! Här brukar det nog också oftast vara så att jag själv sover jätte dåligt de nätter som knodden bestämmer sig för att sova som en ängel, dålig synk där!

A · 10 years ago
Gratulerar å det hjärtligaste!

Linda · 10 years ago
Vad skönt! Jag minns de första nätterna då S sov längre än tre timmar i sträck - och naturligtvis vaknade ju jag istället hela tiden i panik och fantiserade om sudden crib death och andra obehagligheter.

Anonym · 10 years ago
wow, du e på g i dag då alltså? =)/Erica

Nori · 10 years ago
Stort grattis till er! (Känner du avundsjukan drypa i kommentaren?) Jag längtar själv så mycket efter längre nätter. Nåja vad är väl en bal på slottet?

Peppe · 10 years ago
Tove: SÅ typiskt! Vi firade med att MAgnus gick upp vid fem för att åka på filminspelning och jag inte kunde somna om.Anna: precis så är det här också.A: tusen tack!Linda: precis, det går inte en dag/natt utan att jag är bombsäker på att spädisen dött i plötslig spädbarnsdöd.Erica: SOM jag är! idag kommer jag att begå stordåd!Nori: de kommer, håll ut! kram.Mia: som sagt väckte min man mej vid fem så någon åttatimmars sömna blev det inte här heller...

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis. Skriver, rider, springer, äter och har sig.