Buset eller hemliga klubben

10 years ago

Okej folks, Magnus är borta över natten* för att spela in en episod av sitt tv-program på Viking Line. Detta betyder att han inte kommer att läsa min blogg på ungefär ett dygn.

Kan vi komma överens om att göra ett bus som förvirrar honom i Kajsaniemi när vi ses där på lördag förmiddag? Jag tänker ett hemligt tecken eller lösenord. Typ att ni ropar: “Heja bloggen!“, “Viva la Blogg!”, “All makt åt Livet & Helsingfors, vår beskyddare!” eller motsvarande när vi ses och kommer fram och hälsar genom att knyta er knytnäve mot min** samtidigt som ni ger mej en menande blick?

Alla som är med kommenterar och så tar jag bort det här inlägget imorgon före Mags kommer hem.

Okej?

EDIT: Catzo föreslog “All makt åt Peppe, vår beskyddare!” som lösenord. Funkar det för er?

*eller så är han “borta över natten” hos sin älskarinna.
**så där som de tuffa killarna och tjejerna gör i Amerika.

catzo · 10 years ago
AHAHA! Jag är SÅ med!

catzo · 10 years ago
Jamen en fråga: sen när jag skrikit ALL MAKT ÅT PEPPE MIN BESKYDDARE och gett dig en liten punch på knytnäven, vore det inte ba så himla kul om man bara stack iväg sen? Du vet, prata hinner man ju sen senare. It would förvirra, I tells ya.

Peppe · 10 years ago
JA! JA! Det här kommer att bli SÅ roligt! Alltså bara lösenordet, punchen med knytnäven och sedan bara fortsätta vidare.

Peppe · 10 years ago
Dej kan man lita på!

Anonym · 10 years ago
I'm in! Vi kommer att vara där med ett större gäng vänner så vi kan alla i tur och ordning komma och bumpa din knytnäve!-M

Hanna · 10 years ago
okej, SÅ in! (så de här får inte vara ett skämt, cuz I'm gonna do it, bara jag ser er!)

Minna · 10 years ago
Hahhahhaa - jag sku gärna vara med men vet du, jag skulle nog inte klara av det utan att repe totalt (jag är inte så cool). Dessutom kunde det bli ett konstigt första möte face to face och du sku kanske inte ens veta vem jag är. Jag stöder projektet av hela mitt hjärta men håller mig själv utanför.

Anonym · 10 years ago
Om jag råkar se dig och om jag har tillräckligt med pocka så kanske, kanske... Superrolig idé, jag skrattar redan!Hur känner man igen dig? Kanske du kan ta på dig en vit mössa så vi ser dig. Hehe!Sonja D

muminet · 10 years ago
Om jag bongar dig och lyckas memorera lösenordet så e jag nog med på noterna helt täysiii

Camilla · 10 years ago
Alltså vilken fantastisk idé! SÅ med!

Jennifer · 10 years ago
Om jag befinner mig i Kajsaniemi på lördag förmiddag och om jag råkar se dig (er) är jag definitivt med!

tanja · 10 years ago
Ja e också så messis bara ja e tiräckligt nykter (o råkar vara där, o int snarkandes på nån främmande soffa) o ser dej. du e otrolit underlig o de e just sånt som uppskattas! ta de som en komplimang alltså. eh. Hoppas du känner igen mej ba så du int tror ja e helt weirdo ;) ses!

Peppe · 10 years ago
Hurra! Ni är sjukt roliga som är med på det här!Minna också.

Anne · 10 years ago
Jag är med! Jag tänker freestyla lite och låtsas som om jag inte ens känner din man. Sen ropar jag bara "Peppe, Din blogg e to cool for shool!Okej, jag skall fundera lite ännu.

Hallonet · 10 years ago
Voi vitsi, vore jag inte sju kilometer från land och sextio kilometer åt fel håll då så skulle jag va helt in!

hanna drake · 10 years ago
herregud, ja vet inte ens var kajsaniemi ligger så ja kan inte komma dit men om ja hade haft möjlighet hade ja helt klart varit med! skitkul!

Mysfabo · 10 years ago
Hoppas du förstår mitt sludder.

Kugge · 10 years ago
Jag är inne på samma linje som farbror Mys! :D Men jag lovar försöka! ;)

Krippen · 10 years ago
I'm in om jag blir tillräckligt finlandsvensk av mig eller alternativt tappar bårt mej och hamnar i Kajsaniemi ! Pokka har jag nog !! Och dej känner man nog igen kan jag säga :D Kanske vi ses där då !

Peppe · 10 years ago
Anne: Ja! just så.Hallånet: det är tanken som räknas.Hanna D: hehe, jag lovar att ta bilder och då är ju med i tanken..Mys: jag har förstått det förut så månne inte det lyckas den här gången också.Kugge: jee!Kripen: jag tvivlar inte en sekund på att du inte skulle ha pokka. kör hårt bara!

Anonym · 10 years ago
Om Tubbs hittar er så kommer jag att göra mitt yttersta!

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis. Skriver, rider, springer, äter och har sig.