Förlossningen enligt den respektlösa magnus

14 years ago

Magnus berättar om förlossningen för vår vän Luggin:
"Peppes vatten gick på torsdag kväll. Vi åkte in till BB på fredag morgon. Ingenting hände, det var sjukt tråkigt. Sedan startade de förlossningen på lördag morgon. Peppe fick lustgas och Vidde föddes kvart före sju på kvällen."

Jag ba:
"Skojar du? Har du ingen som helst respekt för mitt lidande? Alla detaljer om hur jag vände mej i plågor, om hur värkarna bara stegrade, om hur jag kräktes av smärta, om hur jag öppnade mej från 3-10 centimeter på en knapp timme, om hur det var för sent för epidural, om hur mina ben okontrollerat skakade ännu en halvtimme efter förlossningen. Respekten ligger i förlossningsdetaljerna, människa!"


Magnus:
"Jamen förlåt då."Tankearkivet · 14 years ago
Män ser verkligheten enklare än den egentligen är ;)

Anonym · 14 years ago
all respekt till dig!

Peppe · 14 years ago
Tankearkivet: speciellt när de inte själva behöver pressa ut en drygt 3 kg stor människa ur sitt sköte...Anonym: TACK! äntligen lite solidaritet.

Imsa · 14 years ago
Vänta bara, det tar inte alltför lång tid innan du själv förträngt allt och svarar när någon frågar "-Hur gick förlossningen?" och du hör dig själv svara "-Bra!". Då brukar det vara dags för barn nr 2...hehe.

Anonym · 14 years ago
"Oj så pyttelitet huvud" är en annan pespektlös kommentar nån kan klämma ur sig!Och jag hittade en spädis också i detta inlägg! Väl gömd dock.

Anonym · 14 years ago
^sa Sonja D.

hannah · 14 years ago
Haha, bra sagt anonym! Oj så pyttelitet huvud! Tänk bara var huvudet kommit ut! Och hur det kändes! Och tänk då jag födde tvillingarna... när en var ute, bara att krysta fram nästa..ojoj..

Peppe · 14 years ago
Peppe: si senorita!Imsa: än så länge står jag nog fast vid min konesiska enbarnspolitik.Sonja: shit så du är proffsig! värsta topjägaren.Hannah: tvilligar ger KUDOS.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.