Dagens insikt

14 years ago

Jag förstod aldrig att det kunde vara så svårt att manövrera en barnvagn.

Ida · 14 years ago
Snart har du tränat upp de rätta barnvagnsmusklerna, då går det som en dans :) Vår första vagn var gammal som gatan, tung och otymplig och jag aaavskydde den. Nästa barn fick också en bättre begagnad vagn, men en skönare och mera lättmanövrerad rutig Brio som gjorde promenaderna till glädjestunder.

Ida · 14 years ago
Snart har du tränat upp de rätta barnvagnsmusklerna, då går det som en dans :) Vår första vagn var gammal som gatan, tung och otymplig och jag aaavskydde den. Nästa barn fick också en bättre begagnad vagn, men en skönare och mera lättmanövrerad rutig Brio som gjorde promenaderna till glädjestunder.

Linda · 14 years ago
Och då har ni en trehjuling/med svängbart framhjul va? Ojoj, du skulle pröva en fyrhjuling med icke-svängbara hjul - där får man haba alltså!

Camilla · 14 years ago
TACK för gratulationerna Peppe!

Sara · 14 years ago
OJ, vad har hänt? Har du skadat någon?

Det knakar i magen · 14 years ago
Och då är det ju inte ens februari längre med omöjliga sju meter snö? (Ja ja, alltid ska andra mammor vara värre. ;) ) Om det alls tröstar innebär svårmanövrerade barnvagnar ofta att manövreraren så småningom, magiskt, utrustas med buns of steel/rumpa av stål för att orka manövrera mera.

Thomas · 14 years ago
äh, gör som alla andra vagnsförare (inkl. pansarv-)kör över alla muppar som ställer sig i vägen!

Peppe · 14 years ago
Ida: så det finns hopp?Linda: jepp, tre hjul. mest är det väl i mitt huvud som det känns jobbigt att skuffa omkring med denCamilla: bra att de kom framSara: nej, bara mitt barnvagnssjälvförtroendeDet knakar i magen: skönt att höra att det finns nåt att se fram emot efter att ha svettat sig våt med vagen på Stockmann..TYO: JA!

Anonym · 14 years ago
Obtain and select some good things from you and it helps me to solve a problem, thanks.- Henry

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.