I've created a monster

12 years ago

Magnus mycket skeptiskt till ett lyxshampo jag köpte i Miami:
“Tror du det här är okej för mitt hår..?”

Jag:
“Hördu herr Shampokritiker, när vi träffades använde du shampo som du införskaffat på Albertsgatans Alepa och som knappast kostade mer än två euro.”

Magnus:
“Jag visste inte bättre då, jag var en annan människa på den tiden. Jag minns det som igår då jag för första gången testade ett av dina lyxshampon. Jag minns pepparmintsextraktet som stimulerade mitt hårbotten. Jag minns det väldoftande löddret. Himlen öppnade sig och ett starkt, nästan bländande, ljus sken plötsligt ner över mej i badrummet. Jag hörde änglasång och fick en stark känsla av att livet är en underbar gåva.”

Jag:
“Försöker du säga att du kommer att använda mitt dyra shampo i framtiden också?”

Mags:
“Ja.”

Sara · 12 years ago
Ja, men killen har ju fattat nâgot! En man i min omedelbara närhet (yes, den äkta) använde mitt lyxschampo som duschkräm. "Ja, men det luktade ju sâ gott!"

Peppe · 12 years ago
HE DIDN'T! Tänk att det ska vara så svårt att respektera och uppskatta bra shampo.

Sara · 12 years ago
Did too.

Malin · 12 years ago
Det är behändigt med en man utan hår.

Linda · 12 years ago
Men män utan hår kan stjäla en massa andra grejer av en ändå - senast igårkväll bönade och bad mig C att han skulle få testa mitt ansiktsvatten. Och mina skrubbkrämer gillar han också. Grr.

Peppe · 12 years ago
Malin: ja, hoppas att Magnus blir skallig snart.Linda: jag vet. Mags använder också mina scrubprodukter och ansiktsmasker.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.