Den opålitliga telefonen

14 years ago

Min telefon vägrade väcka mej i morse och jag vaknade vidunderligt utvilad* en halv timme senare än vanligt. Det här ledde till helt uppfuckade morgonrutiner och jag var tvungen att springa sjukt fort runt Brunnsparken för att hinna ikapp mej själv, sedan kasta i mej morgonmålet och tävlingscykla genom stan till redaktionen.

Jäfvla telefon!


*ni vet den där känslan då man sovit tillräckligt länge och till och med är redo att stiga upp trots att det är morgon.

nadia · 14 years ago
Iphone e kanske på sin plats nudå!

Peppe · 14 years ago
Ja, om du säger att jag måste så vågar jag inte låta bli...

Burberry Fields Forever · 14 years ago
Det gjorde någongång på 1800-talet en uppfinning som hette väckarklocka. Den var på det sättet tassig att det inte fanns någon telefon i den så man var inte tvungen att ta den med sig.

Peppe · 14 years ago
Är det här ditt sätt att säga att jag inte behöver köpa en ny telefon? Glädjedödare.

nadia · 14 years ago
ny telefon! tänk på dej själv o din njutning!

Hanna · 14 years ago
nejnej, ingen iphone. de går sönder ren på sjätte gången man tappar dem!!

Burberry Fields Forever · 14 years ago
Jag vill iofs också ha en ny telefon. Så jag vet inte varför jag gapar.

catariina · 14 years ago
iPhonen lämnar dig aldrig i sticket. Gör som jag, beställ en nu så kanske du får den till jul.

Lurkeslurk · 14 years ago
Jag förundras över att du ändå insisterar på att utföra alla rutiner. I det (fullkomligt osannolika) fall jag hade planerat in en joggingtur på morgonen och försovit mig (tyvärr betydligt mindre osannolikt) så vore den det första som rök. (Det andra är frukosten.)Jag tycker att iphone verkar komplett överskattad och svindyr, personligen. Behöver du en väckarklocka så skaffa en sån. Behöver du en telefon så skaffa en telefon. Men jag är ju en dinosaurie;-)

Peppe · 14 years ago
Det är så roligt med nya leksaker.

Thomas · 14 years ago
som en iFåne kan jag bara påpeka att väckarklockan inte kan hantera din pdf databas, spela supermonkeyball, Ha en stjärnhimmelkarta, lära dig spanska, franska eller kinesiska, visa upp 3D modeller av en hjärna (gissa var inferior temporal sulcus ligger), simula ett Jedi-lasersvärd, eller svicha dit visitkort till en annan väckarklocka genom att knuffa till denkom igen Peppe, dumpa dinosaurierna, en iphone är säkert billigare än en LVuitton väska

Peppe · 14 years ago
Lurkeslur: nu känner jag mej lite manisk med joggandet. Nästa gång lovar jag att fokusera mera på frukost, mindre på spring.TYO: Sir, yes sir!

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.