Den mobila världen

14 years ago

Min telefon har slutat meddela mej om inkomna sms. Den tycker antagligen att den gjort sitt på den fronten och nu kan ignorera folk som vill kontakta mej per textmeddelande. Om jag på eget initiativ klickar in mej på meddelanden och inboxen kan jag lätt hitta fem-sex olästa messager som smugit in utan att göra nåt väsen av sig. Detta är störande.

Det här kan bara betyda en sak. Jag måste köpa en iPhone.

Lisa · 14 years ago
Great minds think alike. Jag väntar bara på att min telefon slutligen ska ge upp helt så jag kan rusa iväg till iPhoneaffären.

Peppe · 14 years ago
Min två och ett halvt år gamla Nokia tar små små steg mot döden och att reinkarneras som en iPhone.

Anonym · 14 years ago
man behöver aldrig köpa en iPhone...//been there, done that

Peppe · 14 years ago
Keep talking...hur gör man då`?

Anonym · 14 years ago
köpte en nokia n97 förra veckan.oerhört sexig å duktig telefon. kör på den tycker jag!

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.