Den goda tonfiskpastan

14 years ago

Man tager en burk tonfisk*, blandar ihop inneh'e5ller med en handfull hackade svarta oliver, en redig dos tomatpur'e9, en vitl'f6ksklyfta och pikulite salt. D'e4refter kokar man pasta medan tonfiskr'f6ran v'e4ntar i kylsk'e5pet. N'e4r pastan 'e4r al dente l'e4gger man upp den p'e5 en tallrik, kastar p'e5 tonfiskr'f6ran och garnerar med lite parmesanost.

Tadaa!


*delfinv'e4nlig naturligtvis.

Ninde · 14 years ago
L'e5ter gott! :)

Peppe · 14 years ago
Jag vet! Men enkelt.

Anonym · 14 years ago
Suck, ja, s'e5 g'f6r man peppes tonfiskpasta.Magnus recept (den goda varianten) lyder s'e5h'e4r:Ta en burk tonfisk i olja.T'f6m den p'e5 oljan. Dr'e4nk den i riktig olivolja.R'f6r in ungef'e4r en halv tub tomatpur'e9, pressad vitl'f6k, hackade oliver och redigt med salt (gott ere ocks'e5 om man tar mindre salt och h'e4ller p'e5 lite soja ocks'e5).R'f6r in s'f6rjan i pastan och garnera med mycket parmesan och n'e5gra skv'e4ttar olivolja.Samma recept?Peppe e inte s'e5 mycket f'f6r detaljer./m

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.