Iakttagelse fr'e5n fashion week

11 years ago

Modem’e4nniskorna tycks aldrig svettas, medan vi vanliga tjockisar* blir r’f6da i ansiktet och fuktiga p’e5 ‘f6verl’e4ppen.

*med ett BMI ‘f6ver 19 ‘e4r man en tjockis i det h’e4r sammanhanget.

Hapi · 11 years ago
hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....

Erica · 11 years ago
svett tyder p'e5 bra 'e4mnesoms'e4ttning och att man 'e4r m'e4nniska, 'e4r du s'e4ker p'e5 att det du kallar "modem'e4nniskor 'e4r m'e4nniskor och inte skyltdockor?

Basse · 11 years ago
Med ett BMI 'f6ver 19 'e4r man*) en tjockis 'e4ven i andra sammanhang.*) kvinnor

Sara · 11 years ago
Fnasiga armb'e5gar har de heller aldrig.

Ylva · 11 years ago
Jag trodde att jag 'e4r den enda som svettas som en kossa, fast det 'e4r 25 grader i skuggan. Jag hade en romantisk id'e9 att gifta mig p'e5 en strand n'e4r vi skulle till Bahamas. Tur att vi inte gjorde det f'f6r jag var inte snygg d'e4r...

Pappers Matts · 11 years ago
Jag tyckte det var en mycket fin inledning p'e5 artikeln om Vesa.

Anonym · 11 years ago
Hall'e5! Nu ska du snart gifta dig, kan vi inte f'e5 lite br'f6llops-blogging?

Peppe · 11 years ago
Erica: intressant analys. Vissa s'e5g faktiskt lite plastiga ut...Basse: modeveckan har l'e4rt mej att jag 'e4r ett fetto.Sara: n'e4, jag vet! Hur_g'f6r_de?Ylva: vi 'e4r minst tv'e5. jag svettas speciellt mycket p'e5 'f6verl'e4ppen och mellan br'f6sten.Matts: jag tycker att du har en bra blogg.Anonym: vars'e5god!

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis. Skriver, rider, springer, äter och har sig.