Allvarlig talar f'f6r andra g'e5ngen den h'e4r veckan

11 years ago

Egentligen skulle jag vilja skriva ett l’e5ngt och utf’f6rligt inl’e4gg och kommentera Clas Anderssons kulturinl’e4gg i onsdagens Hbl d’e4r han bland annat konstaterar att Peppar.fi och Papper ‘e4r ett f’f6rakt mot t’e4nkande m’e4nniskor. Men jag orkar inte riktigt satsa. Kort sagt: folk ‘e4r m’e5ngdimensionella. Bara f’f6r att man l’e4ser Elle, Papper, Esquire, ser p’e5 Californication, House och Top Chef, utesluter det inte att man ocks’e5 l’e4ser Ny Tid, Bang, The Economist och diktb’f6cker samt tittar p’e5 nyheter och dokument’e4rer om den politiska situationen i Burma. Folk har kapacitet att ta in b’e5de h’f6gkultur och popul’e4rkultur, om man nu m’e5ste dela in kulturen iu olika klasser. Man kan gilla fotboll och filosofi samtidigt. Ett intresse utesluter inte ett annat. Alla m’e4nniskor h’f6r till en massa olika subkulturer. Samtidigt.

S’e5d’e4r ja.

Basse · 11 years ago
Claes Andersson 'e4r bara uppr'f6rd f'f6r att det s'e4tts fondpengar p'e5 annat 'e4n hans keffa dikter, som 'e4r s'e5 konstgjorda man inte ens v'e5gar torka sig med dem utan r'e4dsla f'f6r att f'e5 en anal 'f6verdos av tillsats'e4mnen.

Miasworld · 11 years ago
V'e4l rutet. Sen n'e4r m'e5ste man v'e4lja?

Anna · 11 years ago
S'e5 sant s'e5 sant. N'e4r ska folk sluta vara s'e5 j'e4vla tr'f6ga?!

Mysfabo · 11 years ago
Fy fan s'e5n g'f6k.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.