Var till n'e5gon nytta.

12 years ago

N’e5ja, nu n’e4r jag anv’e4nt halva f’f6rmiddagen till att ta misslyckade Photo Booth-bilder av mig sj’e4lv ‘e4r det kanske dags att jobba lite. Vet n’e5gon var man f’e5r tag p’e5 film till en polaroidkamera?

Kiki · 12 years ago
Har spenderat morgondagen med att l'e4sa igenom din blogg, skrattar s'e5 att snoret rinner xD Tycker massor om din stil att skriva, ska definitivt f'f6lja med din blogg : )(Om du har fiilis kan du kolla in min knirgit.papper.fi, min blogspot blogg e bara kakka :P)

Peppe · 12 years ago
Tack! Du v'e4rmer mitt gamla hj'e4rta. Ska definitivt kolla in din blogg.

Anonym · 12 years ago
Telefoto i Kronohagen har i alla fall haft film...men var beredd att betala 2'80 per bild, det 'e4r ett dyrt n'f6je! Om du inte har br'e5ttom l'f6nar det sig att best'e4lla film fr'e5n n'e4tet.

Peppe · 12 years ago
Bra tips. Tack. Men shit vad de 'e4r dyra. Det 'e4r f'f6r en g'e5ngs skull inte alls br'e5dis s'e5 jag hinner nog best'e4lla p'e5 n'e4tet.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.