Sayonara!

15 years ago

Jag har f'e5tt nog* och drar ut p'e5 en expedition till Asien. Ni kan se fram emot reportage om borttappat bagage, kackerlackor, storst'e4der, str'e4nder och naturligtvis bikinibilder.

Tills dess** f'e5r ni leka med er sj'e4lva.*jag t'e4nkte skriva That's fucking it! men s'e5 slog det mej att jag ju skrivit min ledare om att blogga och att en massa nya och eventuellt 'e5lderstigna m'e4nniskor kommer att h'e4nga h'e4r, bli uppr'f6rda f'f6r att jag skriver fucking (jag har h'f6rt att det 'e4r lika illa som att s'e4ga knulla), och eftersom jag inte har lust att ta emot arga samtal under fried rice-frukosten p'e5 en paradis'f6 besl'f6t jag mej f'f6r att l'e4mna bort okv'e4dsorden.
**=den 3 april.

Ninde · 15 years ago
Lycksam resa. F'f6r det 'e4r v'e4l n'e5t kul du ska p'e5? Och inte finska versionen av Robinson? ;)

Anonym · 15 years ago
Det finns en gr'e4ns f'f6r hur m'e5nga g'e5nger man orkar leka med sig sj'e4lv under en vecka.

Burberry Fields Forever · 15 years ago
Kan du h'e4mta lite opiater och hasch till Finland ocks'e5. har f'f6rst'e5tt att asiater tittar ganska milt p'e5 det ifall man blir fast.kram.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.