N'e4ra 'f6gat

15 years ago


I morse d'e5 jag 'f6ppnade Facebook och s'e5g en ny v'e4nf'f6rfr'e5gan trodde jag mej f'e5 material till ett nytt humoristisk och lite fr'e4ckt inl'e4gg om m'e4n som raggar p'e5 n'e4tet. En solbr'e4nd dude med shades och strandbakgrund hade kontaktat mej.

Jag skulle precis f'f6rfatta det skojiga blogginl'e4gget d'e5 det slog mej att snubben s'e5g lite bekant ut. Jag gick in p'e5 hans sida och hast du mir gesehen, det var ju Dario! Mannen som l'e4rde mej allt en kvinna beh'f6ver veta om gayklubbarna i Buenos Aires under min tid som porte'f1o i Argentina.

T'e4nk s'e5 tunn linjen 'e4r mellan brunstiga m'e4n och gamla gayv'e4nner p'e5 Facebook.
Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.