Hur man bygger upp julst’e4mning

13 years ago

Ig’e5r medan Magnus som vanligt f’f6revisade sina biceps f’f6r mej* t’e4nkte jag av misstag h’f6gt och konstaterade att han nog ‘e4r en v’e4ldigt atypisk pojkv’e4n.

Magnus:
“Hur t’e4nker du d’e5?”**

Jag fundersamt:
“Om man rent vetenskapligt ser p’e5 mitt forna liv s’e5 brukar jag alltid dejta smala, ganska spinkiga killar.

Magnus:
“Jag ocks’e5! Fast tjejer s’e5klart.”

Tystnad.

Jag inser l’e5ngsamt vad m’e4nniskan just sagt:
“Va? Du insinuerar allts’e5 att jag ‘e4r en tjockis?”

Magnus:
“N’e4, jag f’f6rs’f6kte skoja. I sj’e4lva verkat har jag dejtat riktiga fetton, men humorn rann liksom ut i sanden d’e5 du inte fattade det genast. Du ‘e4r visserligen ingen tjockis, men d’e4remot v’e4ldigt tr’f6gt’e4nkt.”

Charmigt.

*detta ‘e4r ett ‘e5terkommande element i v’e5r relation och jag har d’e4rf’f6r i ren sj’e4lvbevarelsedrift utvecklat en metod att bara f’f6rsvinna in i mej sj’e4lv och t’e4nka glada och ljusa tankar tills demostrationen ‘e4r ‘f6ver.
**svenskar talar faktiskt s’e5.

Ninde · 13 years ago
Ha ha ha.."f'f6revisade sina biceps f'f6r mig". Akta dig du. N'e4sta steg 'e4r att pojkv'e4nnen st'e5r framf'f6r spegeln och v'e4grar andas ut tills du har sagt n'e5got sn'e4llt om hans magmuskler..;)

Peppe · 13 years ago
Helt hypotetiskt, hur tar man sig ur en dylik situation...?

408 · 13 years ago
Det g'e4ller v'e4l bara att lugnt konstatera att han ser ut som en uppbl'e5st ballong.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.