Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Att sprida k’e4rlek | October 31, 2008 | The Way We Play

Att sprida k’e4rlek

14 years ago

Ig’e5r, samtidigt som jag man’f6vrerar min cykel genom s’f6dra Helsingfors, ‘e4r jag tvungen att svara i min tjutande mobiltelefon. Jag f’f6r ett l’e5ngt, men ointressant samtal och m’e5ste anstr’e4nga mej till det yttersta f’f6r att l’e5ta kyligt professionell*. Precis d’e5 jag ska avsluta samtalet och l’e4gga p’e5 luren tappar jag dock fokuset f’f6r br’e5kdelen av en sekund och till min stora fasa h’f6r jag mej sj’e4lv s’e4ga:

“Hej d’e5! Puss och kram!”

Mina damer och herrar: Puss och kram? Vad ‘e4r jag egentligen f’f6r en m’e4nniska? Adj’f6 min egenh’e4ndigt ihopsnickrade illusion av mej sj’e4lv som Anna Wintour. Farv’e4l profesionella street cred. So long auktoritet. Puss och kram.

Sen ringer telefonen en g’e5ng till.

Jag:
“Hall’e5?”

Telefonen:
“Hej! Det ‘e4r Sverige under tidigt 70-tal, vi skulle g’e4rna vilja ha v’e5rt uttryck tillbaka.”

*ist’e4llet f’f6r oprofssigt uttr’e5kad.

Miss Baglady · 14 years ago
Hihi, h'e4rligt med lite k'e4rlek:) Det 'e4r v'e4l inte s'e5 fel. Puss och kram p'e5 dig

Miss Baglady · 14 years ago
Hihi, h'e4rligt med lite k'e4rlek:) Det 'e4r v'e4l inte s'e5 fel. Puss och kram p'e5 dig

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.