Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Fl’e4ckar vi minns | September 29, 2008 | The Way We Play

Fl’e4ckar vi minns

14 years ago

N’e4r vi ‘e4nd’e5 ‘e4r inne p’e5 temat politiker och kl’e4dmissar spillde jag -f’f6ga ‘f6verraskande- en stor sked bl’e5b’e4r/hallonsmoothie* p’e5 den vita soffan, mitt br’f6st OCH p’e5 min svarta kl’e4nning ig’e5r kv’e4ll. Jag putsade upp soffan och tvagade min kropp, medan jag i ‘e4rlighetens namn inte ‘e4gnade kl’e4nningen den uppm’e4rksamhet den f’f6rtj’e4nade**. Sk’f6ljde bara upp den i lite hett vatten och kr’e4ngde p’e5 den igen i morse.

P’e5 cykeln, n’e5nstans vid Docksgatan p’e5 v’e4g mot Mannerheimv’e4gen 18, r’e5kar jag se ner p’e5 mitt l’e5r och uppt’e4cker en mycket autentisk Monica Lewinsky-fl’e4ck*** p’e5 kl’e4nningen. Bl’e5b’e4rsfl’e4cken hade under natten (genom en kemisk reaktion?) utvecklats till en suspekt vitkornig plump. Det k’e4nns varken professionellt**** eller okej. Jag k’e4nner mej snarare lite smutsig. Och kr’e4nkt.

CSI Helsingfors?


*glassen var slut s’e5 vi var tvungna att improvisera ihop ett supplement.

**f’f6rdelen med att kl’e4 sig i svart.
***eller tekniskt sett h’e4rstammande just den fl’e4cken v’e4l fr’e5n Bill Clinton.
****eftersom jag sannerligen inte jobbar som praktikant i Vita Huset.

Fru R · 14 years ago
"sannerligen inte jobbar som prktikant i Vita Huset" -N'e4, men nu har du ju de r'e4tta attributen.Det kanske 'e4r lite f'f6r tidigt p'e5 f'f6rmiddagen f'f6r en ordvits fr'e5n V'e4stkusten, men jag kan inte l'e5ta bli att undra om inte Tarja Hallonen kan ha visst samr'f6re med din kl'e4nning... Politiker som politiker. En finskvariant p'e5 Lewinsky-skandalen, helt enkelt?Ja, jag vet det var lite si s'e5 d'e4r, men det var det b'e4sta jag kunde komma p'e5 just nu. Urs'e4kta.

Peppe · 14 years ago
...och f'f6r att leka journalist 'e4r jag ganska kass p'e5 att stava.

Peppe · 14 years ago
F'f6r 'f6vrigt undrar jag vad som kunde ha kommit ur Tarja Halonen...

Basse · 14 years ago
G'f6r du inget annat 'e4n r'e4nner omkring p'e5 stan antingen halvnaken eller i smutsiga kl'e4der?

Peppe · 14 years ago
Tydligen inte. Jag 'e4r mycket sunkigare 'e4n vad man skulle kunna tro.

Fru R · 14 years ago
Hal(l)on smoothie...Den 'e4r d'e5lig, jag vet... Och inte blir det b'e4ttre av att jag f'f6rs'f6ker f'f6rklara sj'e4lva po'e4ngen heller. Urs'e4kta igen.Din eller min stavning? Min 'e4r under all kritik, jag har f'f6r br'e5ttom och snubblar p'e5 tangenterna.

Ninde · 14 years ago
Hm. Inga n'f6dl'f6sningskl'e4der i byr'e5l'e5dan p'e5 jobbet? Eller vad s'e4ger jag. Du jobbar ju i den glamor'f6sa tidningsv'e4rlden. Borde inte ni skaffa ett provkl'e4desrum med mutkl'e4der 'e0 la Dj'e4vulen b'e4r Prada? ;)

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.