Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
F’f6rbundskanslern | September 26, 2008 | The Way We Play

F’f6rbundskanslern

14 years ago

I morse k’e4ndes det f’f6r avancerat att v’e4lja en outfit ur mitt r’e5ddiga kl’e4dsk’e5p s’e5 jag drog bara p’e5 mej den stora vita skjortkl’e4nningen som nyligen bes’f6kt tv’e4ttmaskinen och nu l’e4gligt h’e4ngde p’e5 torkst’e4llningen. Eftersom ingen normal m’e4nniska inleder en strykningssession s’e5 tidigt p’e5 morgonen* best’e4mde jag mej f’f6r att jag kan pull it off trots att skjortan var lite skrynklig.

N’e4r jag kommer fram till jobbet och passerar spegeln i pysselrummet konstaterar jag till min stora fasa att jag inte alls ser s’e5 snygg och laid back ut som jag f’f6rest’e4llt mej. Jag ser ut som om jag varit p’e5 bortamatch hos Helmut Kohl, inte hittat mina egna kl’e4der i morgonstressen** och i panik dragit p’e5 mej Helmuts stora, anv’e4nda vita skjorta och cyklat iv’e4g. Snyggt.

*klockan var bara ‘e5tta.
**eller ‘e5ngesten. Man vill ju helst inte vakna upp efter ett one night stand med Helmut Kohl.

Fru R · 14 years ago
-Eeeeeeuw!!!(Inte du d'e5, utan mer parningsakten med Helmut Kohl...)Usch, nu sabbade du alla mina planer p'e5 fredags-sex, Peppe. Hur skall jag kunna t'e4nka p'e5 n'e5got annat 'e4n Helmut Kohl ikv'e4ll? Det kommer inte funka... Och vad s'e4ger man till maken? -Allts'e5 jag 'e4r ledsen, men det h'e4r f'e5r mig att t'e4nka p'e5 Helmut Kohl. Tror ni han 'e4r kn'e4ckt f'f6r eviget d'e5?

Miss Baglady · 14 years ago
Haha, du 'e4r f'f6'f6'f6'f6r rolig!! Jag d'f6'f6r h'e4r p'e5 kontoret:)

Peppe · 14 years ago
Fru R: hahaha! Du 'e4r rolig! och nu blev jag sj'e4lv ocks'e5 lite 'e4cklad... lovar att snart skriva n'e5t sensuellt med Edward Norton f'f6r att rena v'e5ra sinnen.Miss BL: 'e4sch, du 'e4r sn'e4ll.

Fru R · 14 years ago
jaaaa!! Sn'e4lla g'f6r det! Och kanske lite om Braddan ocks'e5?G'e4rna innan klockan 22.30 ikv'e4ll, f'f6r d'e5 brukar maken vara lagom tr'f6tt och vilja g'e5 och l'e4gga sig *blink, blink*

Anna · 14 years ago
haha vet k'e4nslan. man tror man 'e4r en av snyggingarna i s'e4llskapet tills man r'e5kar p'e5 sig sj'e4lv i en spegel.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.