Sluta regna nu

16 years ago

Jag 'e4r s'e5 innerligt tr'f6tt p'e5 att leva i ett klimat som p'e5minner mer om F'e4r'f6arna 'e4n Helsingfors. Ungef'e4r s'e5 h'e4r k'e4nns det d'e5 Flygbolag X f'f6r sjunde g'e5ngen tappat bort mitt bagage/l'e4mnat mig att bo p'e5 flygplatsen/f'f6rsenat mig till mitt transitflyg. Jag blir inte ens arg p'e5 v'e4dret l'e4ngre, bara uppgiven, lite ledsen och v'e4ldigt tr'f6tt. Lite som en hund som 'e4r van att f'e5 stryk kurar jag ihop mig och hoppas att det snart ska vara 'f6ver*.


*vilket kan upplevas som lite dumt eftersom det antagligen kommer att vara f'f6rnuftigt v'e4der i Finland i juli n'e4sta g'e5ng. Det 'e4r ungef'e4r elva m'e5nader till juli 2009.

Basse · 16 years ago
Jag skulle just skriva att det inte 'e4r s'e5 farligt, men s'e5 h'e4llde Gud precis ner en m'e4ngd vatten ur molnen motsvarande inneh'e5llet i Kaspiska havet.Jag tror jag ska b'f6rja snickra ihop en ark. Just in case.

Basse · 16 years ago
Den h'e4r kommentaren har tagits bort av skribenten.

Thomas · 16 years ago
kolla http://enkallbud.blogspot.com/2008/08/ah-skadegldjen-den-bsta-gldjen.html

Kraxpelax · 16 years ago
Folk tror kanske jag 'e4r tokig?'Jag 'e4r vid mina sinnens fulla bruk som torde framg'e5 av de artiklar som nyligen censurerats bort p'e5 regeringsorganet Newsmills.'c4r du r'e4tt f'f6r staten? Fr'e5gar regeringsorganet Newsmills.Ja, visst 'e4r jag det! Den 'e4r ju livr'e4dd f'f6r mig.Olof Palme! CatsFalck! Lena Gr'e4ns! Carl Algernon! Hilding Eek! Ingvar Heimer! Gunnarsson! Makrana Winbergh! Odd Engstr'f6m... Milan Valverius... Sten Andersson... CurtNicolin... PETER INGESTAD???Bofors. Iran. Stasi.Tror ni jag 'e4r tokig? Kolla min egen blog. Jag 'e4r hur redig som helst.RIV UPP FRA-lagen!

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.