Let's make it a little bit more interesting….

13 years ago

F’f6r att skapa ett litet mysterium i mitt annars s’e5 h’e4ndelsel’f6sa liv har jag inf’f6r den stundande dagen skrivit in “Lunch!” i min kalender klockan 12.30. Ingen antydan om vem det ‘e4r som ska ‘e4ta med mej eller var evenemanget kommer att g’e5 av stapeln*.

Nu kan vi spela ut det h’e4r p’e5 tv’e5 s’e4tt:

a) h’f6r av dej om du bokat in mej som lunchtr’e4ff.
b) uteslutningsmetoden. H’f6r av dej om du ‘e4r s’e4ker p’e5 att du INTE ska luncha med mej.

Tack.

*ibland blir jag s’e5 tr’f6tt p’e5 mej sj’e4lv.

Basse · 13 years ago
Du ska inte luncha med mig.

mickey.x · 13 years ago
k'e4ra peppe, f'f6r att du inte skall sjunka ner i n'e5gon form av desperat melankoli t'e4nker jag tr'f6sta dig lite (som bekant inte min stil men jag 'e4r lite bl'f6dig idag).du 'e4r inte ensam om denna h'e4ndelse i livet, idag i verkligheten, 'e4ven om jag ligger lite b'e4ttre till 'e4n vad du, arma m'e4nniska g'f6r, f'f6r i min k'e4ra ipod touch st'e5r det f'f6ljande; gl'f6m inte lunchen med bonnier. detta kan ju l'e5ta fine men icke 'e4r det fine p'e5 n'e5got vis inte. det 'e4r ofine.av en ren h'e4ndelse r'e5kar det vara s'e5 att jag inte har specifierat f'f6r min russinstora hj'e4rna med vem p'e5 bonnier det 'e4r som skall f'e5 den stora 'e4ran att betala min lunch, vilket inte alls 'e4r bra. vad som g'f6r upp matuppdraget 'e4n mer om'f6jligt (utan att f'f6rnedra sig till att b'f6rja ringa runt och fr'e5ga vilket jag aldrig kommer nedl'e5ta mig till, hellre digerd'f6den) 'e4r att jag har lagrat det hela som en otidsspecifierad happening.nu skall jag ut i pentryt och spana in havregrynen (inte f'f6r att jag frivilligt t'e4nker stoppa dessa sm'e5 flak i min mun) s'e5 att jag kan k'e4nna en inre trygghet i att jag inte beh'f6ver sv'e4lta ihj'e4l medan jag lutar mig tillbaka och hoppas p'e5 att min lunchdate h'f6r av sig, lite s'e5 d'e4r i f'f6rbig'e5ende.eder m.x:

Liv · 13 years ago
det 'e4r inte med mej du skall luncha idag, tyv'e4rr! det hade passat utm'e4rkt, d'e5 jag lider av lite post-vacation depression och g'e4rna hade skrattat en stund med dej :-) kram fr'e5n voss

karro · 13 years ago
Du ska inte luncha med mig heller.Efter din str'e4nga uppmaning tog jag mig f'f6r 'f6vrigt i nackskarven och deltog i bokt'e4vlingen p'e5 papper.fi.

mickey.x · 13 years ago
peppe.nu har jag funderat lite. du torde ju ha 'e5terh'e4mtat dig fr'e5n helgens alkoholf'f6rgiftning varf'f6r du ocks'e5 borde k'e4nna att livet 'e5terkommit. r'e4tt?naturligtvis!d'e5 kan den enda rimliga f'f6rklaringen var den att du skall vara ledig i eftermiddag. du har helt enkelt skrivit fel i kalendern eller r'e4ttare sagt inte uttryckt hela sanningen av r'e4dsla f'f6r att n'e5gon kollega skulle kunna bli svartsjuk.det skall st'e5 s'e5 h'e4r:12:30 lunch blir det inte n'e5gon idag eftersom jag 'e4r helt fri i eftermiddag. tjing redaktionen!eder m.x: som l'f6ser alla sv'e5ra g'e5tor

Peppe · 13 years ago
Basse: tur. du har varit s'e5 bitsk p'e5 sistone.Liv: synd, hade varit trevligt. N'e4r t'e4nkte du g'f6ra n'e4sta avstickare till Finland?Karro: BRA och stor guldstj'e4rna f'f6r att du deltar i v'e5ra utlottningar, vem vet, en vacker dag pekar kanske Fru Fortuna p'e5 dej...Mickey X: kloka, kloka man, s'e5 M'c5STE det vara. Jag ska genast ta mej hem'e5t.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.