F'e5f'e4nga

13 years ago

K’e4nner ni er ocks’e5 som Jerry Seinfeld varje g’e5ng ni har p’e5 er joggingskor, men inte springer*? Det g’f6r jag och jag sk’e4ms dessutom varje g’e5ng.

Min f’e5f’e4nga har uppenbarligen inga gr’e4nser.


*det r’e4cker med att f’f6r en halvtimme stanna p’e5 Carusel f’f6r en kaffe med H f’f6r att jag ska f’e5 lust att f’f6rklara f’f6r resten av caf’e9g’e4sterna att jag vanligtvis ALDRIG skulle ha p’e5 mej dylika skor om jag inte sportade och att jag FAKTISKT precis sprungit en stund.

Ylva · 13 years ago
Jag vet inte om det 'e4r just Seinfeld jag k'e4nner mig som men jag har ocks'e5 ett motst'e5nd mot joggingskor, eller sneakers som det tydligen heter, om jag inte 'e4r ute och promenerar. (Springer g'f6r jag inte f'f6r d'e5 f'e5r jag h'e5ll, blir andf'e5dd och arg efter tio meter.) Det 'e4r n'e5got orov'e4ckande med modet n'e4r killar tycker det 'e4r okej med l'f6pskor till kavaj! Bort det!

Miasworld · 13 years ago
Jag best'e4mde mig f'f6r att g'e5 till kontoret i Chisinau i f'f6rrg'e5r. 45 min promenad, jag tog mina l'f6parskor i brist p'e5 annat. Passar s'e5 d'e4r ihop med kostym. Jag sk'e4mdes hela v'e4gen, mest f'f6r att de passerande kanske skulle ta mig f'f6r amerikan.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.