Mitt f'f6rh'e5llande

16 years ago

Ig'e5r d'e5 jag inf'f6r SATC visningen stod och v'e4ntade p'e5 Karin fick jag den d'e4r k'e4nslan man f'e5r d'e5 man v'e4ntar p'e5 en dejt. Popcornslukten omfamnade mej vid Tennispalatsets st'f6kiga huvuding'e5ng och av gammal vana blev jag lite pirrig i magen. Det kan ju uppfattas som lite konstigt eftersom Karin och jag s'e4llskapat i snart tio m'e5nader nu.

F'f6rutom att Fr'f6ken Lindroos 'e4r den person jag 'f6verl'e4gset mest umg'e5s med under dygnets vakna timmar 'e5ker vi dessutom p'e5 utlandsresor tillsammans*, vi blir fulla i varandras s'e4llskap, g'e5r p'e5 bio, shoppar p'e5 IKEA, himlar med 'f6gonen 'e5t folks infantilitet, inreder rum, planerar gemensamma Asienresor och fester samt bara grymtar svar till varandra 'f6ver det stora gemensamma bordet.

Jag vet inte om det 'e4r patetiskt eller v'e4ldigt fint.*OCH delar hotells'e4ng.

Basse · 16 years ago
L'e5ter som midsommarf'f6rlovning i mina 'f6ron! Gr'e4ddt'e5rta och pannkaffe med sl'e4ktingarna p'e5 sommarstugan...

Basse · 16 years ago
Den h'e4r kommentaren har tagits bort av skribenten.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.