Idi

16 years ago

Imorse d'e5 jag i lugn och satt och 'e5t frukost p'e5 Ekberg ringde Rundradions storsatsning Magnus och Petski upp mej f'f6r att prata lite om Radio X3Ms stundande sommarturn'e9 och mitt agerande som siml'e4rare under denna.

Eftersom jag var ganska* of'f6rberedd, hade en sked gr'f6t** i munnen och dessutom var v'e4ldigt nyvaknad k'e4nde jag mej som en riktigt stor idiot d'e5 jag svarade p'e5 killarnas fr'e5gor. Nu g'e5r jag omkring och sk'e4ms och vill f'f6rklarar f'f6r alla jag m'f6ter att jag egentligen 'e4r en smart och rolig person. Egentligen.


*fullst'e4ndigt.
**jag har 'f6verraskat mej sj'e4lv med att b'f6rja 'e4ta gr'f6t p'e5 morgnarna. Det k'e4nns b'e5de h'e4lsosamt och utmanande.
Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.