Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Dagens b'e4sta sms | May 28, 2008 | The Way We Play

Dagens b'e4sta sms

15 years ago


Terveisi’e4 t’e4’e4lt’e4 bussista J’e4ms’e4n ja Jyv’e4skyl’e4n v’e4list’e4. L’f6ysin el’e4m’e4ni ensimm’e4isen Papperin paikaltani ja kielest’e4 huolimatta uskalsin kokeilla. Ja lehtihan oli huikea! Onnittelut, hurmaava sis’e4lt’f6! Olette saaneet aikaan katu-uskottavan, tyylikk’e4’e4n ja ‘e4lykk’e4’e4n lehden, jossa pohdinta sukupuolesta on sovussa parsareseptin kanssa. Tackar! Kaikkea hyv’e4’e4 jatkoon!

Stinnepigen · 15 years ago
Kunde inte sagt det b'e4ttre sj'e4lv. Eller... jag menar... kunde inte sagt det sj'e4lv alls... (men 'f6nskar jag kunde)

Miss Baglady · 15 years ago
Men nej, jag fattar ju inget!! Vill veta juh!!!

beerbelly · 15 years ago
Eh de d'e4r 'f6vers'e4ttningstj'e4nsterna 'e4r s'e5 d'e4r.."H'e4lsningar fr'e5n h'e4r J'e4ms'e4n bussen, och mellan Jyv'e4skyl'e4. Jag har hittat mitt liv i f'f6rsta Papperin platser, och trots det spr'e5k som uskalsin f'f6rs'f6ka. Och tidningen i var en enorm! Grattis, charmiga inneh'e5ll! Du har kommit till gatan-trov'e4rdigt, snygg och intelligent tidskrift, d'e4r diskussionen om k'f6n 'e4r i harmoni med parsareseptin. Tackar! Alla de b'e4sta framtiden!"Hmm jag tolkar det ocks'e5 som positivt. G'f6tt.

Linda · 15 years ago
Man blir ju glader av s'e5nt! V'e4ldigt "Heal the World" liksom.

calici · 15 years ago
Vilken f'f6retagsam m'e4nniska som skickade sms tom. Sj'e4lv skriver jag knappt ens ett: jag gillar din blogg! (vilket jag g'f6r!) Men nu ska jag t'e4nka om. Skickar folk ber'f6msms, ska jag skriva ber'f6mmeddelanden. Det personen skrev 'e4r s'e4kerligen alldeles ber'e4ttigat. Heja!

Peppe · 15 years ago
Stinnepigen och Ms BL: Beerbellys 'f6vers'e4ttning var ganska korrekt.Linda: jag blev sjukt glad, t'e4nk att n'e5gon i en buss i djupaste Insj'f6finland l'e4st Papper och tyckt s'e5 mycket om den att den sms:at mej. Calici: Ja! Mera ber'f6m 'e5t folket. Och det l'e5ter eventuellt lite patetiskt, men jag blir alltid lika l'f6jligt glad d'e5 n'e5gon s'e4ger "jag gillar din blogg".

cecilia · 15 years ago
Jag gillar din blogg.

Peppe · 15 years ago
Tack! Det v'e4rmer mitt gamla hj'e4rta.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.