Samtidigt p'e5 redaktionen

13 years ago

Just nu diskuterar Karin och jag personer som f’f6rlovat sig utan att f’f6rst bo ihop. Det k’e4nns lite old school.

beerbelly · 13 years ago
De kanske inte vill bo ihop alls?L'e5ter som en bra deal. 'c4ta kakan och ha den kvar 'e4r perfekt!

Ninde · 13 years ago
K'e4nns lite som ett h'f6grisk projekt om du fr'e5gar mig.. nykonservativism eller?

Ylva · 13 years ago
Innan hade jag en v'e4ldig massa 'e5sikter om att jag tyckte man skulle vara ihop minst ett 'e5r innan man f'f6rlovade sig, s'e5klart bo ihop innan, gifta sig inom ett 'e5r efter f'f6rlovningen och jag vet inte vad allt. Nu har jag varit f'f6rlovad i snart fyra 'e5r. Fast jag tycker verkligen fortfarande man ska bo innan man f'f6rlovar!

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.